heppa -koodilla ovh -20% ale

Hevostarvikkeista ovh -20% ale viikonloppuna

TOIMITUS PAKETTI-AUTOMAATTIIN

UUTTA VERKKOKAUPASSA

Kapsoni turkisvuorauksella QHP

Kapsoni on kevyt ja karvavuorauksen ansiosta myös pehmeä hevosen tai ponin päässä.

Kapsoni on varsinaisesti tarkoitettu juoksutukseen mutta sitä voi myös käyttää ratsasteluun kiinnittämällä suupielen renkaisiin ohjat. Ja miksi ei, voi tätä käyttää ihan vaan maastakäsittelyhommin tai taluttaessa.

Kuonon päällä on kolme rengasta liinaa varten.

Cob-koko on normaalia mitoitusta eli vastaa cob-koon riimua. Tätä kokoa on mennyt isoille poneille ja tosi pieni päisille hevosille.

Kenttäsatula Bates Advanta

Advanta on Bates -satuloiden uusi malli mikä on kenttäratsastukseen suunniteltu -ja toimii hyvin myös estesatulana

Bates Advanta on tekninen urheiluratsukon työväline

Bates Advanta on yksisiipinen satula missä siipi on hyvin eteen leikattu. Tämä satula jatkaa Mono+ -mallin aloittamaa suuntausta missä satula voidaan muokata sekä hevoselle ETTÄ ratsastajalle. Ratsastajan vaikutus on todella suuri ja sen takia satulan täytyy istua siten, että se helpottaa ratsastajaa istumaan niin että hän häiritsee mahdollisimman vähän hevosta -ja toisaalta pitää oman kehonsa siinä kunnossa, että kykenee ratsastamaan vuosia.

Advanta -satulassa on matala profiili mikä selittyy Synergy paneleilla sekä satulan sisällä olevilla Cair-paneleilla. Synergy panel jättää säkään ja lavan päähän tilaa vaikka satula tuleekin lähelle selkää. Se jakaa selkään tulevan paneen tasaisesti ja mahdollistaa lavan hyvän liikkuvuuden. Vaikka panelointi vaikuttaa ohuelle, suojaa Cair-paneli hevosta niin ettei esimerkiksi etukaaren pää aiheuta painepistettä kun satula on oikein sovitettu.

Cair -paneli

Cair-panelin etu on se, että ohuena panelina se mahdollistaa ratsastajan pääsemisen lähelle hevosta. Paneli muotoutuu hevosen lihaksiston mukaan koko ajan sillä sen sisällä oleva ilma liikkuu paineen mukaan. Cair -paneli vaimentaa hevosen selkään kohdistuvia iskuja väsymättä. Satula voidaan kuitenkin muokata balanssiin hevosen rakenteen mukaisesti ja vaihtaa tarvittaessa erilaiseen muotoon toiselle hevoselle -panelit muotoutuvat paineesta myös uuden selän mukaiseksi.

Easy change fit solution

Advanta kenttäsatulassa voidaan muokata satulan istuvuutta vaihtamalla siihen eri levyinen irtokaari. Kaaren lisäksi balanssiin vaikutetaan toppauspaloilla mitä voidaan lisätä satulassa eteen, keskelle ja taakse. Korotuspaloja on eri paksuisia ja muotoisia. Oikea combinaatio selviää kokeilemalla ratsastustilanteessa. Satulaan laitetut palat on tarvittaessa erittäin helppo poistaa tai vaihtaa erilaisiin. Näin satulaa voi muokata tarpeen mukaan esimerkiksi vuodenaikojen, treenaamisen, kisakauden tai toipilasloman tms. seikan aiheuttamien lihaksiston muutosten mukaan.

Bates Advanta sweetspot

Advanta -satulan istuin on kapea jotta ratsastaja pääsee lähelle hevosta. Muotoilussa on myös onnistuttu niin, että ratsastajat asettuvat esteeltä alastullessa helposti oikeaan kohtaan -he löytävät automaattisesti sen sweetspotin ja jatkavat hyvin istuen seuraavalle esteelle. Toisaalta heidän on halutessa mahdollisuus liikkua satulassa ja mukautua hevosen liikkeeseen.

Flexi Contourblock ja ergonominen jalustinhihnankoukku

Advanta -satulassa on Mono+ -mallista tutut liikuteltavat tuet satulan siiven PÄÄLLÄ. Muotoillut tuet liikkuvat siiven päällä ja ne voidaan asettaa tukemaan ratsastajan jalkaa hänen toiveensa mukaisesti. Polvi-ja pohjetuki kiinnitetään satulan nurjalta puolelta kahdella ruuvilla.

Tällä systeemillä Advanta -satula saadaan sovitettua hyvin eripituisille ratsastajille. Tukien lisäksi toinen tärkeä istuntaan ja ratsastajan biomekaniikkaan vaikuttava seikka on liikutettava jalustinhihnankoukku. Säätämällä koukun kohtaa ylhäällä saadaan vaikutus jalustimen sijaintikohtaan ja siten ratsastajan jalan asentoon.

Advanta -satulan Luxe -nahka

Istuntaan vaikuttaa myös ohut, pehmeä, grippaava Luxe -nahka. Se on todella miellyttävän tuntuista ja kestävää nahkaa. Tätä samaa nahkamateriaalia käytetään sekä koulu-että kenttäsatuloissa. Ohutta ja pehmeää nahkaa on saatavana myös jalustinhihnoihin.

Bates Advanta -kenttäratsastussatulassa on pitkät vastinhihnat. Hihnojen kiinnitys siiven alla on todella huomaamaton ja hihnat itsessään hyvin ohuet. Samoin satulan siipeen on muotoiltu tila jalustinhihnalle jotta et tunne sitä sitäkään vähään mitä Batesin hihnoja muutoinkaan tuntee.

Advanta on satula mistä on iloa vuosikausiksi. Se muotoutuu ratsujen ja ratsastajien mukaan.

Kevyt satula on saatavana kolmena eri istuinkokona ja kolmessa eri värissä.

Satulan rungolla on 10 vuoden takuu ja sen materiaaleilla ja työllä kahden vuoden takuu.

 

 

 

Satulakoriste sininen

Satulakoriste on satulan takakaareen tarkoitettu hienosti kimaltava siro koristenyöri.

Miten satulakoriste kiinnitetään satulaan?

Satulakoriste sopii useimpiin este- yleis- ja koulusatuloihin. Se kiinnitetään pujottamalla ketjun päät satulan vastinhihnoihin tai vastinhihnojen päällä oleviin läppiin. Kun ketju on aseteltu paikoilleen voidaan oikea kireys säätää molemmilla puolilla olevista soljista.

Koristenyörin molemmissa päissä on myö elastista nauhaa minkä ansiosta ketju pysyy kauniisti satulaa vasten.

Tämä koriste on kyllä tosi hienon näköinen livenä!

Kyllä kuulkaa kimaltaa! Ja minusta tämä sininenkin käy kaiken värisille hevosille sekä kaikenvärisiin varusteisiin.

Kärpäsansa

Kärpäsansa on helppo ja myrkytön tapa vähentää kärpästen määrää tallilla.

Miten kärpäsansa toimii?

Kärpäsansa sisältää myrkyttömän, biohajoavan syötin mikä houkuttelee kärpäset ansaan.

Laita kärpäsansaan syötti ja vettä ohjeen mukaan. Kiinnitä kärpäsansa mukana tulevilla nippusiteillä tai narulla haluamaasi paikkaan noin 10-15metrin päähän tallista tai tarhasta.

Syötti houkuttelee kärpäsiä noin neljän viikon ajan. Jos se täyttyy jo aiemmin voit tyhjentää ansan ja asettaa siihen uuden syötin sekä vettä.

Kärpäsansan vetoisuus on noin 1,2litraa ja siihen mahtuu tuhansia kärpäsiä.

 

Satulahuopa yleisneliö harmaa QHP

QHP yleissatulahuopa hohtaa hienosti vaalean harmaan sävyssä.

QHP yleissatulahuopa istuu hyvin satulaa vasten

Tämä kaunis satulahuopa on ryhdikkäästi leikattu ja se sopii useimpiin 16½-17½” yleissatuloihin. QHP Palermo yleissatulahuopa on ilman tarrakiinnityksiä. Ryhdikäs ja tukeva huopa istuu hyvin satulaa vasten ja pysyy paikoillaan. Satulahuovan alareunassa on lenkki minkä kautta satulavyö pujotetaan vastinhihnoihin.

QHP llä on usein kivoja ja erilaisia värivaihtoehtoja ja niin nytkin. Tähän vaaleaan harmaaseen sävyyn on yhdistetty valko/hopea ja petrooli -koristepunos.

Satulahuopa on hevosta vasten puuvillavohvelikangasta. Se imee tehokkaasti hevosesta nousevaa kosteutta ja kuivuu nopeasti.

QHP yleissatulahuopa pestään normaalisti kirjopesuaineella. Kun peset huovan koneessa niin käytä 30 asteen hienopesuohjelmaa.

Toimitusaika on noin 1-2 päivää. Huopa lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Satulahuopa kouluneliö hexagon QHP

QHP koulusatulahuopa hohtaa hienosti kesäisessä hexagon -sävyssä.

QHP koulusatulahuopa istuu hyvin satulaa vasten

Tämä kaunis satulahuopa on ryhdikkäästi leikattu ja se sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin. QHP Palermo koulusatulahuopa on ilman tarrakiinnityksiä joten sitä voi käyttää myös monoflap -koulusatuloihin. Ryhdikäs ja tukeva huopa istuu hyvin satulaa vasten ja pysyy paikoillaan. Satulahuovan alareunassa on lenkki minkä kautta vastinhihnat pujotetaan satulavyöhön.

QHP llä on usein kivoja ja erilaisia värivaihtoehtoja ja niin nytkin. Tähän vaaleaan hexagon -sävyyn on yhdistetty valko/hopea ja petrooli -koristepunos.

Satulahuopa on hevosta vasten puuvillavohvelikangasta. Se imee tehokkaasti hevosesta nousevaa kosteutta ja kuivuu nopeasti.

QHP koulusatulahuopa pestään normaalisti kirjopesuaineella. Kun peset huovan koneessa niin käytä 30 asteen hienopesuohjelmaa.

Toimitusaika on noin 1-2 päivää. Huopa lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Satulahuopa kouluneliö sininen Mattes Eurofit

Mattes eurofit -koulusatulahuopa on ryhdikkäästi satulaa vasten pysyvä malli. Ohut ja napakka satulahuopa ei vie tilaa satulan alla. Kestävän puuvillaisen materiaalin ansiosta huopaa saa pestä ja pitää huoletta.

Muotoiltua Eurofit -satulahuopaa voidaan teettää neljänä eri kokona. Näistä L-koko on suosituin sillä se sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin. L-koossa selkämitta on 59cm ja syvyys satulavyön kohdalla 56cm.

Ja muistathan, että tästäkin väriyhdistelmästä voidaan muuttaa kantin, toptapen, tarranauhojen, koristepunosten ja logon väriä. Tässä huovassa on tarranauhat vastinhihnoihin mutta huopa voidaan teettää ilman tarroja. Ja tämän huovan saa toki yleisneliönäkin!

Sinisen koulusatulahuovan toimitusaika on nyt noin 3-4 viikkoa.

Konepesu 30 asteessa.

Satulakoriste QHP Sharina

Satulakoriste QHP Sharina on satulan takakaareen tarkoitettu kimaltava koriste. Satulakoriste kiinnitetään pujottamalla ketjun päät satulan vastinhihnoihin. Satulakoristeen molemmissa päissä on lisäksi elastista nauhaa minkä ansiosta koristeketju asettuu satulaa vasten.

Kirkkaasti kimaltava Sharina -satulakoriste on kyllä hienon näköinen! Tätä mallia on myymälässä full-kokona. Full-koossa kimalluksen pituus on 30cm.

Poni-mittaa (16″ ja pienemmät satulat) saa noin 5-7 päivän toimitusajalla. Ponimitassa kimalluksen pituus on noin 21cm.

 

BLOGI