Kesäloimet tilattavissa!

GG:n satulahuovat nyt myymälässä ja verkkokaupassa!

TOIMITUS PAKETTI-AUTOMAATTIIN

UUTTA VERKKOKAUPASSA

Satulakoriste sininen

Satulakoriste on satulan takakaareen tarkoitettu hienosti kimaltava siro koristenyöri.

Miten satulakoriste kiinnitetään satulaan?

Satulakoriste sopii useimpiin este- yleis- ja koulusatuloihin. Se kiinnitetään pujottamalla ketjun päät satulan vastinhihnoihin tai vastinhihnojen päällä oleviin läppiin. Kun ketju on aseteltu paikoilleen voidaan oikea kireys säätää molemmilla puolilla olevista soljista.

Koristenyörin molemmissa päissä on myö elastista nauhaa minkä ansiosta ketju pysyy kauniisti satulaa vasten.

Tämä koriste on kyllä tosi hienon näköinen livenä!

Kyllä kuulkaa kimaltaa! Ja minusta tämä sininenkin käy kaiken värisille hevosille sekä kaikenvärisiin varusteisiin.

Kärpäsansa

Kärpäsansa on helppo ja myrkytön tapa vähentää kärpästen määrää tallilla.

Miten kärpäsansa toimii?

Kärpäsansa sisältää myrkyttömän, biohajoavan syötin mikä houkuttelee kärpäset ansaan.

Laita kärpäsansaan syötti ja vettä ohjeen mukaan. Kiinnitä kärpäsansa mukana tulevilla nippusiteillä tai narulla haluamaasi paikkaan noin 10-15metrin päähän tallista tai tarhasta.

Syötti houkuttelee kärpäsiä noin neljän viikon ajan. Jos se täyttyy jo aiemmin voit tyhjentää ansan ja asettaa siihen uuden syötin sekä vettä.

Kärpäsansan vetoisuus on noin 1,2litraa ja siihen mahtuu tuhansia kärpäsiä.

 

Satulahuopa yleisneliö harmaa QHP

QHP yleissatulahuopa hohtaa hienosti vaalean harmaan sävyssä.

QHP yleissatulahuopa istuu hyvin satulaa vasten

Tämä kaunis satulahuopa on ryhdikkäästi leikattu ja se sopii useimpiin 16½-17½” yleissatuloihin. QHP Palermo yleissatulahuopa on ilman tarrakiinnityksiä. Ryhdikäs ja tukeva huopa istuu hyvin satulaa vasten ja pysyy paikoillaan. Satulahuovan alareunassa on lenkki minkä kautta satulavyö pujotetaan vastinhihnoihin.

QHP llä on usein kivoja ja erilaisia värivaihtoehtoja ja niin nytkin. Tähän vaaleaan harmaaseen sävyyn on yhdistetty valko/hopea ja petrooli -koristepunos.

Satulahuopa on hevosta vasten puuvillavohvelikangasta. Se imee tehokkaasti hevosesta nousevaa kosteutta ja kuivuu nopeasti.

QHP yleissatulahuopa pestään normaalisti kirjopesuaineella. Kun peset huovan koneessa niin käytä 30 asteen hienopesuohjelmaa.

Toimitusaika on noin 1-2 päivää. Huopa lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Satulahuopa kouluneliö hexagon QHP

QHP koulusatulahuopa hohtaa hienosti kesäisessä hexagon -sävyssä.

QHP koulusatulahuopa istuu hyvin satulaa vasten

Tämä kaunis satulahuopa on ryhdikkäästi leikattu ja se sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin. QHP Palermo koulusatulahuopa on ilman tarrakiinnityksiä joten sitä voi käyttää myös monoflap -koulusatuloihin. Ryhdikäs ja tukeva huopa istuu hyvin satulaa vasten ja pysyy paikoillaan. Satulahuovan alareunassa on lenkki minkä kautta vastinhihnat pujotetaan satulavyöhön.

QHP llä on usein kivoja ja erilaisia värivaihtoehtoja ja niin nytkin. Tähän vaaleaan hexagon -sävyyn on yhdistetty valko/hopea ja petrooli -koristepunos.

Satulahuopa on hevosta vasten puuvillavohvelikangasta. Se imee tehokkaasti hevosesta nousevaa kosteutta ja kuivuu nopeasti.

QHP koulusatulahuopa pestään normaalisti kirjopesuaineella. Kun peset huovan koneessa niin käytä 30 asteen hienopesuohjelmaa.

Toimitusaika on noin 1-2 päivää. Huopa lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Satulahuopa kouluneliö sininen Mattes Eurofit

Mattes eurofit -koulusatulahuopa on ryhdikkäästi satulaa vasten pysyvä malli. Ohut ja napakka satulahuopa ei vie tilaa satulan alla. Kestävän puuvillaisen materiaalin ansiosta huopaa saa pestä ja pitää huoletta.

Muotoiltua Eurofit -satulahuopaa voidaan teettää neljänä eri kokona. Näistä L-koko on suosituin sillä se sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin. L-koossa selkämitta on 59cm ja syvyys satulavyön kohdalla 56cm.

Ja muistathan, että tästäkin väriyhdistelmästä voidaan muuttaa kantin, toptapen, tarranauhojen, koristepunosten ja logon väriä. Tässä huovassa on tarranauhat vastinhihnoihin mutta huopa voidaan teettää ilman tarroja. Ja tämän huovan saa toki yleisneliönäkin!

Sinisen koulusatulahuovan toimitusaika on nyt noin 3-4 viikkoa.

Konepesu 30 asteessa.

Satulakoriste QHP Sharina

Satulakoriste QHP Sharina on satulan takakaareen tarkoitettu kimaltava koriste. Satulakoriste kiinnitetään pujottamalla ketjun päät satulan vastinhihnoihin. Satulakoristeen molemmissa päissä on lisäksi elastista nauhaa minkä ansiosta koristeketju asettuu satulaa vasten.

Kirkkaasti kimaltava Sharina -satulakoriste on kyllä hienon näköinen! Tätä mallia on myymälässä full-kokona. Full-koossa kimalluksen pituus on 30cm.

Poni-mittaa (16″ ja pienemmät satulat) saa noin 5-7 päivän toimitusajalla. Ponimitassa kimalluksen pituus on noin 21cm.

 

Ratsastuskypärä Horse Comfort Sparkling

Ratsastuskypärä Horse Comfort Sparkling on säädettävä, tukeva ja silti kevyt kypärä.

Ratsastuskypärä Horse Comfort Sparkling on helppohoitoinen

Horse Comfort kypärän pinta on helppo pitää puhtaana sillä sen sileä pinta pyyhitään kostealla, puhtaalla pyyhkeellä. Glitteri-koristeet puhdistetaan esimerkiksi kostealla sienellä tai pyyhkeellä mistä ei irtoa nukkaa. Hihnat ovat pehmeää nailonia joten ne voi pestä vedellä ja saippualla. Vuorikankaan voi pestä ratsastusvaatteiden mukana koneessa tai huuhtaista nopeasti käsin.

Horse Comfort ratsastuskypärä helppo säätää sopivaksi

Ratsastuskypärän säätömahdollisuus on kyllä fiksuutta; kypärän alle mahtuu tarvittaessa huppu, huivi  tai pipo kun löysäät säätöä. Vastaavasti lämpimämmillä keleillä kypärän saa säädettyä paljaaseen päähän napakasti istuvaksi.

Ratsastuskypärää saa kahtena kuorikokona joista molemmissa on säätövaraa neljän numeron verran. Tällainen säätömahdollisuus on fiksu juttu; vuodenajat vaihtuu helteestä pakkaseen mutta koko ajan voidaan käyttää samaa kypärää. Kasvavilla lapsilla säädettävä kypärä sopii hyvinkin useita vuosia.

Kypärän ympärysmittaa säädetään takana olevasta säätökiekosta. Säätäminen on helppoa mutta varsinkin lasten kanssa voi olla hyvä katsoa oikea kireys niin, että lapselle laitetaan ratsastuksessa käytettävä pipo/huppu ja säädetään kypärä sitten kun se on aseteltu oikein päähän.

 

Ratsastuskypärä noudattaa VG.1. -standardia.

Romaani takaosaa korottava Wintec Half Riser musta

Wintec romaani takaosaa korottavana on hyvin muotoiltu pala satulan takaosan alle. Muotoonpuristettu romaani asettuu hyvin satulan paneleiden alle ja se on helppo pitää puhtaana sillä pelkkä pyyhkiminen riittää.

Romaani sopii useimpiin 17-17½” satuloihin.

Takaosaa korottava puolikas on 12mm paksu ja aivan kuten Bates/Wintec satulan toppauspaloissa myös näissä ohutkin korotus tuntuu aika lailla.

Toimitusaika varastolta tulee noin 8-10 päivässä.

BLOGI