Lasten L-koon turvaliivi täydentyi. Tosi mukavan tuntuinen päällä!

ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON OSTOKSILLE

TOIMITUS PAKETTI-AUTOMAATTIIN

UUTTA VERKKOKAUPASSA

Ratsastushanska Roeckl Lona musta valkea

Roeckl ratsastushanska Lona on ohella grippaavalla kankaalla oleva malli. Musta/valkea ratsastushanska on ihanan tuntuinen kädessä ja se on ohuimpia kesämalliston hanskoja.

Roeckl Lona ratsastushanska on todella hyvin istuva ja sen pintakangas on hyvin pitävää. Ratsastushanskan mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 7½/M-kokoisia hanskoja, menee se koko myös tästä mallista.

Musta/valkea Lona grip -ratsastushanska on varmasti se tunnetuin ja ainakin minulla myydyimpiä  Roecklin kesäratsastushanskoista.

Konepesu 30 asteessa.

Ratsastushanska Roeckl Lona navy silver

Roeckl ratsastushanska Lona on ohella grippaavalla kankaalla oleva malli. Sini/hopea ratsastushanska on ihanan tuntuinen kädessä ja se on ohuimpia kesämalliston hanskoja.

Roeckl Light grip ratsastushanska on todella hyvin istuva ja sen pintakangas on hyvin pitävää. Ratsastushanskan mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 7½/M-kokoisia hanskoja, menee se koko myös tästä mallista.

Sini/hopea Lona grip -ratsastushanska on varmasti se tunnetuin ja ainakin minulla myydyimpiä  Roecklin hanskoista.

Konepesu 30 asteessa.

Ratsastushanska Roeckl Light Grip Vesta winter sininen

Roeckl ratsastushanska Light Grip Vesta on ohella ja lämpimällä vuorikankaalla oleva malli. Tämä sininen ratsastushanska on periaatteessa talvimallistossa mutta sitä menee lähes ympäri vuoden. Osa asiakkaista tykkää käyttää tätä mallia myös kesällä sillä he kokevat, että vuorellinen malli on tukevamman ja mukavamman tuntuinen kädessä kuin ihan ohut kesäversio.

Roeckl Light grip ratsastushanska on todella hyvin istuva ja sen pintakangas on hyvin pitävää. Ratsastushanskan mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 7½/M-kokoisia hanskoja, menee se koko myös tästä mallista.

Musta Light grip vesta -ratsastushanska on varmasti se tunnetuin ja ainakin minulla myydyin Roecklin hanskoista.

Konepesu 30 asteessa.

Ratsastushousu kokogrippi harmaa FITS Olivia

FITS kokogrippihousu Olivia on super mukavan tuntuinen päällä.

FITS kokogrippihousujen materiaali ja mitoitus

FITS Olivia ratsastushousujen kangas on nylon/spandex -sekoitetta. Superjoustava 4-way stretch kangas tuntuu mukavalle ihoa vasten ja fiilis jouston puolesta on sellainen kun olisi paksut sukkahousut jalassa.

Vaikka pintakangas tuntuu pehmeälle niin se on silti vettä hylkivää ja suojaa tuulelta. Se on myös helppo pyyhkiä puhtaaksi irtokarvoista, heinistä ja kuivikkeista.

Vyötärö tuntuu tukevalle ja edessä olevat farkkumalliset taskut ovat kivan näköiset.

Ratsastushousussa on sama joustava, printattu grippi mikä on myös suositussa ThermaMAXissa. Myös tässä Olivia housussa on patentoitu saumaratkaisu haaraosassa. Tästä tulee usein hyvää palautetta asiakkailta.

FITS ratsastushousuissa on yleensä aika normaali mitoitus. Tässä Olivia-mallissa koko M vastaa noin 38/40-kokoa ja L vastaa kokoa 40/42.

L-koossa vyötärönympärys on noin 76cm ja lantio venyttämättä 82cm. Lahkeen sisämitta on 75cm.

Konepesu 30 asteessa nurinpäin käännettynä.

Kisapaita valkea FITS Ruffles

FITS kisapaita on teknistä ja miellyttävän tuntuista 4-way stretch -kangasta mikä pitää ratsastajan ihon kuivana tiukemmissakin kisatilanteissa. Joustava ja tyköistuvaksi leikattu paita istuu kauniisti päällä.

Röyhelökaulus on hieman joustavaa joten sen takia kisoissa ei tule kuristavaa tunnetta. Ylin nappi on helmiäisnappi ja se sopii tyylinä röyhelöihin. Tässä kisapaidassa on aika dressagefiilis…mutta näen tämän (ja Xephyr -kisatakin) sujuvasti myös estepuolella. Itseasiassa tuon polyesteri/spandex -sekotteisen paidan näen kyllä muussakin käytössä kun ratsastuskisoissa.

Paidassa on normaali FITSin mitoitus sillä S-koko menee 38-kokoja käyttäville. Siinä rinnanympärys on noin 84-86cm.

Konepesu 30 asteessa nurinpäin käännettynä heti kisojen jälkeen niin saat paidan paremmin puhtaaksi.

Yleissatula Wintec 500 Cair Duett Pony

Ponisatula Wintec 500 Cair on todella kevyt ja hyvin muokattava satula.

Yleissatula Wintec 500 Cair malli

Tässä yleissatulassa on syvähkö istuin. Sen ansiosta satulassa on tukeva fiilis istua.

Yleissatula Wintec 500 Cair :n keinonahkamateriaali on helppohoitoista

Satulan keinonahka -materiaali on helppo pitää puhtaana. Pöly ja kura lähtevät kostealla sienellä pyyhkimällä. Pinttyneempi lika lähtee suihkutettavalla Wintec -puhdistusaineella (15,90 500ml pullo) sekä vedellä. Toki tämän satulan voi myös pestä suihkussa jos tilanne sitä vaatii. Materiaali on siten ihanteellista ratsastukouluille sekä harrastajille jotka ratsastavat ulkona säässä kuin säässä.

Sateessa tai pesussa kastuneesta pinnasta vedet kuivataan pois käsipyyhkeellä. Sitten satula jätetään kuivumaan hyvin ilmastoituun paikkaan.

Wintec 500 Cair satulan muokkaaminen

Vesipestävät vastinhihnat voi kiinnittää neljään eri kohtaan joten satulan istuvuutta selkään päin voi parantaa mm. siten. Lisäksi yleissatulan istuvuutta muokataan myös kaarta vaihtamalla sekä toppauspaloja lisäämällä/poistamalla.

500 Cair -yleissatulassa on Cair ilmapanelit vaimentamassa iskuja. Ratsua vasten olevat panelit ovat pehmeät ja muotoutuvat paineesta.

Tähän malliin voi halutessaan vaihtaa nahkaiset vastinhihnat. Pony Duet -malliin ei tule polvitukia mutta niitä voi toki hankkia erikokoisia oman mieltymyksen mukaan.

Wintec 500 Cair on ihanan kevyt käsitellä sillä satula painaa noin 6kg.

Sadeloimi fullneck fleecevuori siniruutu Rain Buster

Fullnecksadeloimi fleecevuorella on vedenpitävällä ripstop-pintakankaalla oleva malli.

Loimessa on kiinnitykset kaulan alapuolella, säätö edessä, lapalaskokset, ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä. Lyhytnukkainen fleecevuori siirtää hevosesta haihtuvaa kosteutta ja lämmittää hieman. Hyvä loimivaihtoehto kun ulkolämpötila on lähellä nollaa.

Ruutukuosi on aina toimiva juttu ja niin nytkin. Siniseen pohjaväriin sopii hyvin sininen ruutukuosi. Ohut ja lyhytnukkainen fleecemäinen vuorikangas on kulutuskestävää, imukykyistä ja nopeasti kuivuvaa.

RainBusterin sadeloimi on normaalia mitoitusta niinkuin merkin loimet yleensäkin ovat. Jos loimet ovat yleensä esim. 145cm kokoa niin sama koko käy myös tästä mallista.

Konepesu 30 asteessa.

Ratsastustakki softshell RaNa -painatuksella

Softshell ratsastustakki tuuleen ja tuiskuun, treeniin ja kisareissuun? RaNan Roxy -softshell on hyvin istuva malli niin ratsastukseen kuin arkikäyttöönkin. Joustava softshell -kangas on polyesteri/elastan -sekoitetta. 340 grammainen kangas on kolminkertaista ja se on täysin vedenpitävää (vesipilariarvo 8000) ja tuulenpitävää mutta silti myös hengittävää (1000).

Hihat on sopivan pitkät ja niissä on tarrakiristys. Hartioissa on hyvin tilaa ja mitoitus on melko normaalia eli M-koko vastaa noin 38-kokoa.

Softshelltakissa on suojaava kaulus. Helmassa on kiristys jos sellaista haluaa käyttää. Etuosa on lyhyempi kuin takahelma joten takki istuu kivasti ratsastaessa.

Takissa on sisäpuolella pehmeä vuorikangas siirtämässä kehosta haihtuvaa kosteutta.

S-koossa rinnanympärys on 88cm, vyötärö 80cm ja lantio 90cm. Hihan sisäsivun pituus on 50cm ja selkämitta 66cm S-koko vastaa noin 36-kokoa.

M-koossa rinnanympärys on 92cm, vyötärö 86cm ja lantio 96cm. Hihan sisäsivun pituus on 52cm ja selkämitta 69cm

L-koossa rinnanympärys on 100cm, vyötärö 94cm ja lantio 104cm. Hihan sisäsivun pituus on 52cm ja selkämitta 71cm

Konepesu 40 asteessa.

BLOGI