Kauppa

Suitsisopin verkkokauppa on hevostarvikkeisiin ja ratsastajan varusteisiin keskittynyt pieni ja palveleva kotimainen verkkokauppa. Kauppa sisältää myös pienimuotoisesti koiratarvikkeita sekä lahjakortteja.

Pienenä yrityksenä Suitsisopille tärkeitä asioita ovat kestävät ja kohtuuhintaiset tuotteet, asiakkaiden palvelu, uusien asioiden opettaminen ja mahdollisimman nopea tilausten käsittely.

Kauppa myy tuotteita mitkä ovat omassa käytössä hyväksi havaittuja. Koska ratsastustarvikkeita on saatavana valtavasti on jako tehty niin, että hyviksi todetuilta kumppaneilta pidetään myymälässä ne menevimmät tuotteet ja muut toimitetaan noin 8-10 vuorokauden sisällä tilauksesta.

Suitsisoppi verkkokauppa on avoinna kaiken aikaa. Voit tutkia ratsatustarvikkeita ja hevosvarusteita juuri silloin kun se sinulle sopii.

Filters

Mukava Swing-turvaliivi

Mukavan tuntuinen, säädettävä Swing -turvaliivi on helppokäyttöinen ja sen voi pestä koneessa. Tämä on tutustumisen arvoinen juttu kun haluat lisäsuojaa maastoillessa ja hypätessä. Toki näin mukavan tuntuista liiviä pitää mielellään koulutunnillakin!

 

Ostoskori

Osastot