Suitsisopin ratsastustakit ja ratsastusliivit ovat mukavan tuntuisia, hyvin istuvia malleja.

Ratsastusvaatteet ovat teknisistä kankaista valmistettuja joten ne soveltuvat harrastusratsastamisen lisäksi myös vaativampaan ratsastamiseen. Monet vaatteista ovat ulkonäöllisesti niin kivoja, että niitä käyttää muuallakin kuin tallilla.

Suitsisopin ratsastustakit ovat laadukkailta ratsastusvaatemerkeiltä

Verkkokaupasta ja Kuopion pikkuputiikista löydät kivoja ratsastustakkeja mm. euro-star, HVPolo, Ariat, ELT ja Imperial Riding -merkeiltä.

Sen lisäksi, että ratsastustakit ovat mukavan tuntuisia ja erilaisissa sääolosuhteissa toimivia, ne ovat hyvin kestäviä. Ja jos tykkäät kauniista vähän urheilullisen näköisistä vaatteista (joissa on vähän heppailuhenkeä) niin niitä voi käyttää kaikessa muussakin arkielämässä kuin ratsastuksessa. Minusta on kivaa, että hankitut vaatteet ovat mahdollisimman paljon käytössä. Vaikka ne maksaisivat hieman enemmän kuin perus arkijutut niin niistä saa todella paljon iloa eikä se hankintahinta vuosien käytölle jaettuna enää olekaan niin kova.

Myynnissä olevat merkit ovat hyvin meille suomalaisille istuvia. Mallit ja mitoitukset vastaavat hyvin sitä mitä normaali arkivaatteet ja ulkoiluvaatteet useimmiten ovat. Vaatteista on mittoja tuotesivuilla jotta osaisit heti valita oikean koon.

euro-star on materiaalien puolesta se urheiluvaatemerkki. Ratsastatpa harrastusmielessä silloin tällöin tai tosimielessä päivittäin niin tämän merkin vaatteet kestävät kaudesta toiseen!

HVPolo merkiltä saat kauniita vaatteita harrastamiseen -ja tämä merkki on se mistä löytyy ihania vaihtoehtoja muuallekin kuin tallikäyttöön.

Imperial Riding -vaatteet ovat sinulle joka tykkäät kimalluksesta ja väreistä. Tältä merkiltä niitä löytyy!

ELT merkin vaatteet ovat Waldhausenin mallistoa. ELT -vaatteet sopivat kaikeen arkikäyttöön ratsastuksen lisäksi. ELT -merkiltä me keksimme usein niitä edullisia ja kivoja tiimivaatteita ratsastustalleille ja ratsastusseuroille.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Fleecetakki ELT Monaco

59.95
Ale!

Fleecetakki HV Polo Sarah xs

39.95
Ale!

Kisatakki QHP 38 ja 40

74.95

Pitkä topparatsastustakki Saphira musta

199.95

Pitkä topparatsastustakki Saphira sininen

199.95