Mattes

Mattes on saksalainen yritys mikä valmistaa hevostarvikkeita lampaankarvasta ja erilaisista kulutuskestävistä kankaista.

EA Mattes on 150 vuotta vanha yritys mikä toimii Saksassa ja Puolassa.

Voit suunnitella mieleisesi lampaankarvaisen satulahuovan, satulavyön, romaanin, loimen, suojat tai muun tuotteen missä käytetään lampaankarvaa.

Myymälässä on Mattes-suunnitteluohjelma sekä väritilkut kankaista ja lampaankarvoista. Koska malli-ja värivaihtoehtoja on paljon, ei niitä näy täällä verkkokaupassa.

Täältä voit tilata sellaiset satulahuopa-ja romaanimallit mitkä ovat myymälässä hetitoimituksessa.

Lisäksi voit tutustua satulavöiden eri malleihin. Perusväriyhdistelmä musta/natur on menevimpinä mittoina myymälätuotteena ja sitä myös päivittyy tarvittaessa jopa viikoittain.

Satulahuopien brodeeraus voidaan tehdä samalla kun huopa valmistuu.

Tuotteet valmistetaan Sinulle noin 4-5 viikossa.Useimmiten tämä aika-arvio pitää paikkaansa mutta nyt pandemian aikana tässä on ollut myös viivästystä. Tämä on hyvä seikkaa ottaa huomioon tilaustuotteissa.

Filters

Showing all 20 results

Mukava Swing-turvaliivi

Mukavan tuntuinen, säädettävä Swing -turvaliivi on helppokäyttöinen ja sen voi pestä koneessa. Tämä on tutustumisen arvoinen juttu kun haluat lisäsuojaa maastoillessa ja hypätessä. Toki näin mukavan tuntuista liiviä pitää mielellään koulutunnillakin!

 

Ostoskori

Osastot