Ratsastuspaidat ovat teknisyyden ja istuvuuden puolesta miellyttäviä käyttää muuallakin kuin tallilla. Useat paidoista ovat tyyliltään ns. lifestyle -paitoja mitkä soveltuvat arkikäyttöön töihin, harrastuksiin ja tietenkin tallille.

Suitsisopin ratsastuspaidat ovat laadukkaita ja kestäviä

Täältä verkkokaupasta löydät mm. euro-star, ELT, Ariat, Imperial Riding ja HV Polo merkkien erilaisia ratsastuspaitoja.

Paitoja voi tilata verkkokaupan kautta aika huoletta sillä jokaisesta mallista on hyvät mitat ja mallikuvaukset. Voit myös poiketa Kuopion keskustassa sijaitsevaan putiikkiin.

Ariat ratsastuspaita kestää ja kestää

Ariat ratsastuspaidat ovat hyvin teknisiä ja urheilukäyttöön soveltuvia. Paidat istuvat päälle ja niiden materiaalit kestävät hyvin hikoilua ja toistuvaa pesua. Nämä toki hengittävät niin tehokkaasti, että hikoilu voi olla vaikeaa! Ne kestävät kaudesta toiseen ja vaikka kuosit saattavat toisinaan näyttä “jännille” niin niihin tottuu. Rohkeasti vaan hankkimaan ensimmäinen Ariat -kohta haluat niitä lisää!

HVPolo ja Imperial Riding -merkkien paidat ovat kivoja muuallakin kuin tallilla. Ne ovat ratsastavien naisten ja lasten lifestyle -paitoja.

ELT on Waldhausenin oma merkki miltä keksitään usein edullisia ja hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi tiimipaidaksi.

Kisapaidat sopivat kouluun ja esteisiin

Tästä osastosta löytyvät myös kisapaidat. Koulukisoihin ja estekisoihin sopivia malleja löytyy valkeana mutta myös muissa väreissä.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Kauluspaita ELT Flensburg sininen

25.50

Kisapaita ELT Hailey

29.95

Lasten kisapaita ELT Hailey

29.95

Ratsastuspaita ELT Esthal

39.95

Ratsastuspaita ELT Helsinki

25.50