Ratsastuspaita Ariat Sunstopper 3.0 painted ponies

60.00

Ariat Sunstopper tekninen ratsastuspaita on ihanan hengittävä

Ariat Sunstopper Painted Ponies -paita suojaa auringolta

Kevyt ratsastuspaita on istuva ja mukavan tuntuinen malli mikä hengittää megahyvin. Tässä paidassa on kyllä onnistunut malli ja ihana tämä uusi printti Painted Ponies!

Ariat paidassa on jopa 94% kierrätysmateriaalia

Ariat -paidan polyesteri/spandex -kangas hyvin hengittävää joten tämä on hyvä paita myös muuhun liikuntaan kuin ratsastukseen. Ja on todella hienoa, että Ariat käyttää paidoissa kierrätysmateriaalia!

Mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 38-kokoisia yläosia voit ottaa tästä S-koon. Paidan malli on vähän slimmi mutta sitä ei tarvitse säikähtää; kangas kyllä joustaa. Ja hihat ovat pitkät niinkuin pitääkin! Katso suuntaa-antavat mitat mittataulukosta.

Vaikka moni mieltää paidan kesäpaidaksi tuon aurinkosuojan vuoksi, käytetään tätä ihan ympäri vuoden. Paitahan voi olla se alin, kosteutta siirtävä paita!

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Sunstopperit lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ariat Sunstopper 3.0 ratsastuspaita on tekninen, hengittävä ja ihanan kevyen tuntuinen iholla.

Sunstopper on tietysti superhyvä ratsastaessa mutta sopii toki kaikkeen muuhunkin ulkoiluun.

Tekninen ratsastuspaita on istuva ja vähän fittikin malli mutta sitä ei kannata säikähtää sillä joustavan kankaan ansiosta paita ei ahdista. Senhän on tarkoituskin olla lähellä ihoa. Tähän päälle lisätään sitten tarvittava määrä swetareita, neuleita, verkkatakkia tai muuta lämmittävää -ja päälimmäisenä sit kosteuden ja tuulen pitävä takki silloin kun sää sitä vaatii.

Ja kesällä tällä paidalla ratsastetaan vaikka minkälaisessa helteessä! Sunstopper -paidassa on aurinkosuoja ja kangas mikä todellakin HENGITTÄÄ.

Painted ponies -kuosi on tosi kivan näköinen käyttää vaikka muuallakin kuin tallihommissa.

Lisätiedot

koko

, ,