Ratsastuskypärät

Ratsastuskypärä on tärkein ratsastajan varuste. Ratsastuskypärät ovat saaneet uudet turvastandardit joista tunnetuin on VG1 01.040 -standardi. Se tarkoittaa ratsastuskypärän parempaa kestävyyttä putoamistilanteessa, parempaa vastusta teräviä esineitä vastaan, parempaa sivusuojaa ja suurempaa suojaavaa pinta-alaa.

Uusien ratsastuskypärä mallien tulee myös pysyä liikkumatta päässä ratsastuksen aikana ja kypärien lippojen tulee olla kooltaan ja muodoltaan sellaisia etteivät ne rajoita ratsastajan näkökenttää. Osassa myytävistä malleista onkin aurinkolippa mikä vähentää häikäisyä mutta ei rajoita näkökenttää.

Uutena kypärämerkkinä on saksalainen Swing mikä on hyvin mukavan tuntuinen ja useilla teknisillä yksityiskohdilla oleva ratsastuskypärä. Tällä merkillä löytyy värivaihtoehtona mm. ruusukulta! Nämä kypärät valmistetaan Saksassa.

Toinen myytävä merkki on klassikko Charles Owen mikä puolestaan valmistetaan Englannissa. Valitsin merkeiksi vahvojen hevosurheilumaiden tuotteet siksi, että haluan myydä kokealaatuisia tuotteita Sinulle. Turvallisuus on ihan yhtä tärkeää harrastajalle kuin ammattilaisellekin.

Näytetään kaikki 16 tulosta

Kimallus auttaa kaikkeen ja ale-koodi helpottaa kummasti!

Syksyinen ilma vaikuttaa vähän harmaalle mutta voin kertoa että Charles Owenin Sparkly -kypärä tuntuu ja näyttää NIIN kivalle, että harmaa fiilis väistyy. Tutustu kypärään, muihin uutuuksiin ja poistotarjouksiin täällä verkkokaupassa -kaikki tilatut tuotteet voi noutaa myös myymälästä. Lisäksi syysloman ajan on voimassa ”syksy” -koodi millä saat -20% alennusta hevosten tavaroista (ei satula-osiosta)! Ei huono homma ollenkaan!

Osastot