Ratsastuskypärät

Ratsastuskypärä on tärkein ratsastajan varuste. Ratsastuskypärät ovat saaneet uudet turvastandardit joista tunnetuin on VG1 01.040 -standardi. Se tarkoittaa ratsastuskypärän parempaa kestävyyttä putoamistilanteessa, parempaa vastusta teräviä esineitä vastaan, parempaa sivusuojaa ja suurempaa suojaavaa pinta-alaa.

Uusien ratsastuskypärä mallien tulee myös pysyä liikkumatta päässä ratsastuksen aikana ja kypärien lippojen tulee olla kooltaan ja muodoltaan sellaisia etteivät ne rajoita ratsastajan näkökenttää. Osassa myytävistä malleista onkin aurinkolippa mikä vähentää häikäisyä mutta ei rajoita näkökenttää.

Uutena kypärämerkkinä on saksalainen Swing mikä on hyvin mukavan tuntuinen ja useilla teknisillä yksityiskohdilla oleva ratsastuskypärä. Tällä merkillä löytyy värivaihtoehtona mm. ruusukulta! Nämä kypärät valmistetaan Saksassa.

Toinen myytävä merkki on klassikko Charles Owen mikä puolestaan valmistetaan Englannissa. Valitsin merkeiksi vahvojen hevosurheilumaiden tuotteet siksi, että haluan myydä kokealaatuisia tuotteita Sinulle. Turvallisuus on ihan yhtä tärkeää harrastajalle kuin ammattilaisellekin.

Näytetään kaikki 16 tulosta

Fullneck tallitoppaloimi mahaläpällä

Mallistoon täydentyi tuttu tallitoppaloimi mahaläpällä. Tämä fullneck -loimi on 300g:n toppauksella ja liukkaalla vuorikankaalla. Koot 135-165cm ja hinta maltillinen 89,-

Osastot