Easy-change toppauspalasetti standard Starter Pack

89.95

Easy Change toppauspalasetti Standard Starter Pack on tarkoitettu ns. full-kokoisten Wintec -Bates – ja Arena -satuloiden toppaamiseen.

Easy Change Starter Pack toppauspalasetti

Standard -kokoisten palojen Starter Pack -toppauspalasetissä on 4mm ja 8mm paksuja paloja mitä pujotetaan satulan runkoon paloille varattuihin kohtiin. Easy Change toppauspalat ovat erilaisia lämpötiloja ja painetta kestävää materiaalia mitä voi tarvittaessa leikata. Vaikka toppauspalat vaikuttavat kädessä ohuilta on niiden vaikutus satulan sisällä huomattava.

Easy Change paloja on helppo asentaa satulaan ja poistaa. Palat asentamalla satulan istuvuuteen pääsee vaikuttamaan helposti ja vaikutuksen huomaa koeratsastusessa välittömästi.

Paloilla satulan voi topata vaikkapa vinoksi jotta se saadaan istumaan vastaavasti vinon hevosen selkään. Sitä mukaa kun hevosta treenataan voidaan paloja vaihtaa ohuempiin tai poistaa kokonaan ja satula saadaan palautettua pois toispuoleisesta toppauksesta.

Toppauspalat on muotoiltu sopimaan eteen, keskelle ja taakse.

Erona Standard Packiin on se, että siinä on myös 12mm ja 16mm paksuja paloja kun tässä Starterissa on mukana ainostaan 4mm ja 8mm paksuja paloja.

 

Kuvaus

Easy Change Starter Pack -toppauspalasetti on tarkoitettu hevoskoon Arena-, Wintec -ja Bates -satuloiden toppaamiseen.

Tässä Starter Packissa on mukana 4mm ja 8mm paksuiset palat eteen, keskelle ja taakse.

Estesatuloihin ja Pony-sarjan satuloihin on olemassa omat palat mitkä myydään omana settinä. Nämä palat ovat selkeästi pienempiä eivätkä istu hevoskoon yleis -ja koulusatuloihin niin hyvin kuin pitäisi.

Toppauspalasettien toimitusaika on yleensä noin kolme arkipäivää.