Sadeloimi 600D Fulldrop

129.50

Fulldrop 600D pintakankaalla on hyvä ulkoloimi

Mitä materiaalia Wahlstenin Fulldrop sadeloimi on?

Sinisellä sadeloimessa on 600D pintakangas.

Loimen sisäpuolella on liukas polyesterinen vuorikangas mikä ei hankaa karvapeitettä. Vuorikangas on niin liukkaan tuntuista että ulkoloimi soveltuu hyvin myös talliloimen päällä käytettäväksi. Näin tästä loimesta on iloa lähes ympäri vuoden.

Korkea fullneck-kaulaosa on muotoiltu ja loimessa on säädettävä kiinnitys edessä. Loimen lapalaskokset ovat isot, lisäksi on tässä mallissa on tottakai ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Fulldrop -sadeloimen mitoitus on reiluhkoa

Mitoitus on tässä loimessa hieman reilumpaa eli esim 155cm loimi menee myös hevosille millä selkämitta on lähempänä 160cm.

Aseta loimi kaulalle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnitykset kiinni. Suorista kaulakappale ja kiinnitä se. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että häntäläppää ennen oleva takasauma on hännän tyvessä tai hieman hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle.

Ulkoloimen pesu

Selvää on, että loimi likaantuu kun sitä käytetään. Kun peset loimen niin käytä mieluiten sadeloimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta.

Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se laittaa hyvin ilmastoidussa tilassa.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Sadeloimi 600D:n kankaalla on ajattomasti sininen.

Fullneckloimen malli on hyvä ja mitoitus on ns. reilua eli malli käy niille pyöreämmillekin kavereille. Jos hevosen selkämitta on esim. 150cm niin tästä pitäisi 145cm koon istua hyvin.

Tällainen ulkoloimi 600D kankaalla on perusloimi millä on pitkä käyttöaika lähes ympärivuoden.

Tilatun loimen voit noutaa kaikista Postin pakettiautomaateista ja Matkahuollon toimipaikoista. Voit myös noutaa tilaamasi loimen myymälästä kun saat ilmoituksen, että tilaus on valmistunut.

 

Lisätiedot

koko

, , ,