Toimitusehdot

Tervetuloa Suitsisoppi -verkkokauppaan.

Esillä olevan valikoiman lisäksi meillä on mahdollisuus tilata kyseisten merkkien muita tuotteita suoraan tehtaalta/maahantuojalta.

Verkkokaupan ja myymälän valikoima poikkeaa hieman toisistaan; jos haluat noutaa verkkokaupan tuotteita myymälästä, laita siitä viesti tilauksen yhteydessä niin varaamme tuotteet Sinulle.

Tilausten käsittely vie yleensä 1-3 vuorokautta ja varastoista tulevien tuotteiden lähettäminen noin 8-10 vuorokautta. Myymälässä olevat tuotteet lähtevät jopa samana päivänä. On myös tuotteita joiden tilaaminen kestää yli 14 vuorokautta -tällaisissa tapauksissa asiakasta infotaan pidemmästä toimitusajasta.

Vastaan mielelläni kaikkiin tiedusteluihin.
Lue lisää tilaus-ja toimitusehdoista.

 

TILAUS-JA TOIMITUSEHDOT

Suitsisopin verkkokauppa toimii Kuopion keskustassa myymälän yhteydessä. Verkkokauppa myy ratsastus-ja vapaa-ajantuotteita täysi-ikäisille henkilöille Suomessa. Alaikäisellä tilaajalla tulee olla holhoojan suostumus tilaukseen.

HINTATIEDOT

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroina ja ne sisältävät arvonlisäveroa 14% tai 24% (alv).

TILAAMINEN

Kun olet valinnut tilaamasi tuotteet muista laittaa yhteystietoina verkkokaupan pyytämät tiedot (nimi, katuosoite, postinumero, paikkakunta, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Yhteystietoja käytetään ainoastaan tilausten käsittelyyn eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Tilaukseen ei tarvita sosiaaliturvatunnusta -katsothan tarkkaan mitä tietoja kirjoitat sillä ne tulostuvat paketin osoitekorttiin.

TOIMITUS JA MAKSAMINEN

Mikäli kaikkia tilaamiasi tuotteita ei ole saatavana, otan heti yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Suitsisopin valikoimasta puuttuvien tuotteiden tilaukset käsitellään tapauskohtaisesti ja mittatilaus tms. töiden arvioitu toimitusaika selvitetään ennen kuin asiakas tekee ostopäätöksen.

Voit valita haluatko maksaa tuotteet heti Paytrailin kautta verkkopankissa tai maksaa ennakkolaskulla, jolloin lasku lähetetään Sinulle sähköpostiin. Maksettaessa ennakkolaskulla tuotteet toimitetaan kun suoritus näkyy tilillä. Ennakkomaksu -tuotteita varataan viikko minkä jälkeen ne laitetaan takaisin myyntiin. Emme lähetä tuotteita enää postiennakkona.

Ostoskorin summa sisältää ainoastaan tuotteiden hinnat; loppusummaan lisätään mahdolliset toimituskulut ja laskutuskulut (postipaketti 6,95 ja ennakkolaskussa laskutuslisä 2,-). Voit myös valita ostosten noudon myymälästä jolloin postikuluja ei tule. Erilaisiin kampanjoihin kuuluvat ilmaiset toimitusajat ilmenevät aina verkkokaupan etusivulta. Ilmoitamme paketin lähettämisestä sähköpostiviestillä missä näkyy myös lähetystunnus. Voit valita toimitustavaksi Postin tai Matkahuollon. Molemmilla tavoilla rahti on 6,95/pkt. Yli sadan euron tilauksesta ei peritä toimituskuluja.

Vuonna 2016 on uutena toimitustapana Matkahuolto. Voit valita noudon Matkahuollosta, Siwasta tai Valintatalosta. Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon, Siwaan tai Valintataloon. Saat tekstiviesti tai sähköpostin heti kun tilaus on noudettavissa. Matkahuollon Pakettipisteet näet tästä linkistä: https://www.matkahuolto.fi/fi/toimipisteet/toimipistehaku/

Valitun toimipisteen voit ilmoittaa tilausta tehdessä KOMMENTTINA. Jos Sinulla on kysyttävää toimitustavoista voit soittaa Sannalle 050 3668693 tai laittaa viestiä info@suitsisoppi.fi

VAIHTO JA PALAUTUS

Mikäli haluat vaihtaa jonkin tuotteen, otathan yhteyttä myymälään niin voimme sopia siitä. Sinulla on myös oikeus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden kuluessa tilauksen toimituksesta. Paketti palautetaan asiakaspalautuksena jolloin Sinulle ei tule postikuluja. Vaihto- ja palautusasioita hoitaa Sanna Rautio 050 3668693.

Palautuslomakkeen voi ladata täältä

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

REKLAMAATIOT

Mikäli toimitettu tuote osoittautuu vääräksi, virheelliseksi tai se on vahingoittunut kuljetuksessa, otathan yhteyttä myymäläämme niin sovimme jatkotoimenpiteistä. Myymälän numero on 050 3668693.

RUUSUJA JA RISUJA

Laitathan meille palautetta olet sitten tyytyväinen tai pettynyt. Otamme mielellämme vastaan korjaus-ja muutosehdotuksia.

Tervetuloa viihtymään verkkokauppaan

 

Toivottaa Suitsisoppi-poppoo