Täältä löydät muokattavat Arena, Bates ja Wintec -satulat.

Arena -satulat ovat malliston uusin merkki. Arena -satulat muokataan aivan samoin kuin Batesit ja Wintecit. Ne ovat nahkaa päältä ja synteettistä materiaalia pohjapuolelta.

Bates -satulat ovat kokonaan nahkaisia este-, koulu-ja yleissatuloita. Bates mallistosta löytyy normaali -ja leveärunkoiset mallit sekä malleja ponikokoina. Satuloita saa kolmea eri nahkaa eli Heritage-nahka, +-nahka ja Luxe-nahka

Wintec -satulat ovat kokonaan synteettisiä satuloita. Tästä mallistosta löytyy sekä ponikokoja, että hevoskokoja. Normaalirunkoisten satuloiden lisäksi on myös leveämpää wide-runkoa. Wintec -satuloita on kolme sarjaa: 500sarja, Pro&2000-sarja ja Lite&Lite D´lux-sarja

Jokaisella satulamerkillä on hyvä valikoima malleja niin harrastajille kuin kilparatsastajillekin.

Satuloilla on 10 vuoden runkotakuu. Säilytä takuulappu ja ostokuitti jotta takuu katsotaan alkavaksi ostohetkestä. Muussa tapauksessa takuuaika lasketaan satulan valmistushetkestä.

Bates ja Wintec satuloiden sovitukset itä-Suomen alueella

Satuloita ei lähetetä sovitettavaksi. Sovitan satulat pääasiassa Kuopiossa, Iisalmessa, Pielavedellä, Joensuussa, Mikkelissä, Varkaudessa ja Jyväskylässä sekä niiden läheisyydessä. Teen samalla myös näiden merkkien satuloiden muokkaukset.

Sovituskäynti maksaa 35,-/muokkaus/hevonen sekä kilometrikorvaukset (0,53/km).

Minulla on mukana maksupääte joten sovituksen ja mahdolliset tarvikkeet voi maksaa kortilla ja toki puhelimella verkkokaupassa.

Verkkokaupassa on myös Walley (Collector) -laskuvaihtoehto. Osamaksu/lasku päätöksen saat samantien tallilla ja laskun saat sähköpostiisi viimeistään parissa pankkipäivässä mutta useimmiten vielä nopeammin.

Kirjoitan tarvittaessa myös paragonkuitin jos tarvitset kirjanpitoosi maksupäätteen kuittia yksilöidymmän tositteen.

Näytetään tulokset 1–16 / 51