Hevosen hoitotarvikkeet eli harjat, suka, kaviokoukku, harjakampa, jouhiharja, harjakivi, ohennusveitsi, hikiviila ja mitä ikinä tarvitsetkaan, löytyy tästä osiosta.

Magneettisuka on erinomainen apuväline millä hierot hevosen lihasten jäykkyyksiä. Hierominen kiihdyttää aineenvaihduntaa kyseisessä kohdassa ja vähentää siten kireyksiä. Ja lisäksi hevosen hierominen on teidän kahden laatuaikaa yhdessä! Hieronnan jälkeen voi lihaksiin levittää linimenttiä täydentämään hoitoa. Erilaiset hevosen hoitoaineet löydät tästä samasta osastosta.

Verkkokaupassa myytävät aineet ovat pääasiassa Saksassa valmistettuja tuotteita. Esimerkiksi Leovet kehittää ja valmistaa hevostenhoitotuotteita. Leovet -tuotteissa käytetään paljon luonnon kasvisöljyjä ja rasvoja. Terveempi hevonen, vähemmän työtä ratsastajalle on heidän toiminta-ajatuksia.

Leovetille sekä muille minulla myynnissä oleville merkeille on yhteistä halu ympäristöystävällisempiin tuotantotapoihin ja pakkauksiin. Ja tärkeintä heille on toki se, millaisia aineita hevoseen käytetään.

 

Näytetään tulokset 1–16 / 31