Millaisia ovat sisäloimet?

Fleeceloimet ja coolerloimet ovat kuivattavia loimia. Kankaista riippuen loimet voivat olla vain kuivattavia tai kuivattavia ja lämmittäviä. Lisäksi Suitsisopissa on myös muita malleja eli loimia mitä käytetään vain kuivissa olosuhteissa ulkona, kuljetuksessa tai tallissa.

Hoitavia loimia löytyy myös tästä osastosta. Lisäksi on erilaisia lihaksia hoitavia loimia. Näiden teho perustuu esimerkikisi infrapunasäteilyyn tai magneetteihin.

Milloin loimia käytetään?

Loimia käytetään hevosella tallissa, kuljetuksessa ja toisinaan myös ulkoloimen alla. Eri käyttötarkoituksiin on erilaisia materiaalivaihtoehtoja.

Sisäloimet ovat usein teknistä hyvin kuivattavaa kangasseosta jolloin ne pumppaavat hevosesta haihtuvaa lämpöä ja kosteutta poispäin ja pysyvät kuivina hevosta vasten. Näiden pintakangas voi olla sellaista mihin kuivikkeet eivät tartu jolloin loimen voi jättää päälle myös yöksi.

Sisäloimet voivat olla myös liukkaalla vuorikankaalla -tällaisia malleja on usein talvimalliston talliloimissa. Näitä loimia käytetään vain kuivilla hevosilla viileillä keleillä sillä loimien materiaalit eivä kuivata hevosta vaan ainoastaan lämmittävät.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Fleeceloimen kaulakappale Economic sininen

27.50

Fleeceloimi sininen Modern Rosé

69.95

Jerseycooler sininen

39.95

Kuivatusloimi Bucas Shamrock Power fullneck musta

155.00

Lapaloimi

31.95

Loimen jalkalenkki

7.90

Loimivyö

9.95

Selänlämmitin Fir-Tech Pro

229.00

Talliloimi karvavuori musta Exclusive

109.95

Tallitoppaloimi 100g fullneck harmaa

79.90

Tallitoppaloimi 300g fullneck viininpunainen Lena

109.90

Villaloimi Lux

129.00

Villaloimi ohuempi fullneck

79.90