Ratsastushousut

Ratsastushousut ovat ns. polvipaikkaisia ja kokopaikkaisia. Paikkamateriaali on pääasiassa silikonigrippiä. Näitä grippipaikkoja on kuitenkin erimallisia ja ratsastaminen eri vaihtoehdoilla on aivan erilaista. Oman suosikin keksii ainoastaan kokeilemalla.

Ratsastushousujen kangasvaihtoehtoja on myös eri käyttötarkoituksille ja vuodenajoille. Jokaisessa housumallissa on lycrapunttilahkeet minkä ansiosta lahkeet istuvat hyvin eivätkä voi painaa jalkaa tiukimmissakaan ratsastussaappaissa.

Ratsastushousujen malleja on erilaisille vartalotyypeille. Housuja on lapsille, naisille ja miehille.Uutuutena mallistoon on lisätty naisten Plus Size -ratsastushousut.

Hyvin istuvia housuvaihtoehtoja löytyy edullisesti saksalaiselta ELT -ratsastushousumerkiltä sekä amerikkalaiselta FITS -merkiltä.

Filters

Showing all 15 results

Mukava Swing-turvaliivi

Mukavan tuntuinen, säädettävä Swing -turvaliivi on helppokäyttöinen ja sen voi pestä koneessa. Tämä on tutustumisen arvoinen juttu kun haluat lisäsuojaa maastoillessa ja hypätessä. Toki näin mukavan tuntuista liiviä pitää mielellään koulutunnillakin!

 

Ostoskori

Osastot