Ratsastuspaita Ariat Sunstopper 3.0 navy dot

60.00

Ariat Sunstopper tekninen ratsastuspaita on ihanan hengittävä

Ariat Sunstopper suojaa auringolta

Kevyt ratsastuspaita on istuva ja mukavan tuntuinen malli mikä hengittää megahyvin. Tässä paidassa on kyllä onnistunut malli ja ihana uusi printti!

Ariat paidassa on jopa 94% kierrätysmateriaalia

Ariat -paidan polyesteri/spandex -kangas hyvin hengittävää joten tämä on hyvä paita myös muuhun liikuntaan kuin ratsastukseen. Ja on todella hienoa, että Ariat käyttää paidoissa kierrätysmateriaalia!

Mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 38-kokoisia yläosia voit ottaa tästä S-koon. Paidan malli on vähän slimmi mutta sitä ei tarvitse säikähtää; kangas kyllä joustaa. Ja hihat ovat pitkät niinkuin pitääkin! Katso suuntaa-antavat mitat mittataulukosta.

Vaikka moni mieltää paidan kesäpaidaksi tuon aurinkosuojan vuoksi, käytetään tätä ihan ympäri vuoden. Paitahan voi olla se alin, kosteutta siirtävä paita!

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Myymälän paidat lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ariat Sunstopper 3.0 ratsastuspaita on tekninen, hengittävä ja ihanan kevyen tuntuinen iholla.

Sunstopper on tietysti superhyvä ratsastaessa mutta sopii toki kaikkeen muuhunkin ulkoiluun.

Tekninen ratsastuspaita on istuva ja äkkiseltään jopa fitti malli mutta sitä ei kannata säikähtää sillä joustavan kankaan ansiosta paita ei ahdista. Senhän on tarkoituskin olla lähellä ihoa. Tähän päälle lisätään sitten tarvittava määrä swetareita, neuleita, verkkatakkia tai muuta lämmittävää -ja päälimmäisenä sit kosteuden ja tuulen pitävä takki silloin kun sää sitä vaatii.

Ja kesällä tällä paidalla ratsastetaan vaikka minkälaisessa helteessä! Sunstopper -paidassa on aurinkosuoja ja kangas mikä todellakin HENGITTÄÄ. Viime kesän helteissä tämä oli todella mukava päällä. Moni ensimmäisen Sunstopperin hankkinut asiakas laittoi viestiä etteivät he ikinä uskoneet, että tummalla pitkähihaisella paidalla olisi kiva ratsastaa helteessä!

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,