Romaani lampaankarva topattava

139.50

Topattava romaani lampaankarva paneleilla ja trimmeillä on fiksu juttu satulan istuvuusongelmiin.

Topattava lampaankarvaromaani etu- ja takatrimmillä

Horse Guardin MediLamb romaani sopii este- yleis -ja koulusatuloihin. Full -kokoinen romaani on hyvä esimerkiksi 16,5 ja 17″ -kokoisiin satuloihin. Siinä koko selkämitta on 60cm ja etu-ja takatrimmin väli (mihin satula asettuu) 49cm.

Romaani asettuu hyvin satulaa vasten. Tässä mallissa on neljä taskua joista voit topata vaikkapa vain yhtä- tai kaikkia neljää taskua sen mukaan miten toispuoleinen hevonen on tai miten paljon liian leveä satula sillä on.

Asettele romaani ja satula hyvin toisiinsa ja tarkasta ettei takatrimmi jää satulan alle kun satuloit hevosta.

Lampaankarva on mukavan tuntuinen hevosen selkää vasten. Hikitreenejäkään ei tarvitse pelätä sillä helppohoitoinen romaani pestään koneessa juuri niin usein kun on tarvis. Käytä pesussa esim. MELP-pesuainetta. Kuivaa romaani hyvin ilmastoidussa paikassa mutta ei patterin päällä tai muun kuuman lämmittimen tms. lähellä.

Toimitusaika on noin 2-3 päivää

Kuvaus

Topattava lampaankarva romaani on hevosystävällinen vaihtoehto; antibakteerinen karvahan hengittää hyvin ja vaimentaa hevosen selkään kohdistuvaa painetta.

Lampaankarvaa olisi hyvä kopistaa ja harjata aina aika ajoin jotta se pysyy kuohkeana. Mutta kaikki muu tämän romaanin hoidossa on yhtä helppoa kuin kankaistenkin eli pesu tapahtuu ihan pesukoneessa. Helppoa kuin mikä!

Tässä Horse Guardin MediLamb -romaanissa on lampaankarvaisten paneleiden lisäksi myös etu- ja takatrimmi jotta satula pysyy paremmin paikoillaan. Topattavassa romaanissa on kulutuskestävä napakka puuvillainen kangas ja hyvä selkärangantila lampaankarvapaneleiden välissä. Kun nostat romaanin hyvin satulaa vasten se pääsee muotoutumaan oikein hevosen selkää ja satulaa vasten.

Tämä romaanimalli menee useimpiin hevoskoon (16,5 ja 17 “) satuloihin.

Romaanin mukana tulee toppauspaloja ja tarvittaessa lisäpaloja voi soveltaa vaikka vaahtomuovista tai vastaavasta muotoutuvasta materiaalista. Ja huom! pääsääntöisesti tämä romaanimalli on Wahlstenin Elite-romaani missä on memoryfoam-toppauspalat. Meillä on myös samanhintainen ja samankokoinen malli HorseGuardilta.

Konepesu hienopesuohjelmalla lampaankarvan pesuun tarkoitetulla pesuaineella (esim MELP).

 

Lisätiedot

koko