Ratsastussaappaat ovat QHP, Petrie ja DeNiro -saapasmerkeiltä.

DeNiro -saappaita teetetään asiakkaille heidän toiveiden mukaan aina saapaspäivinä. Myymälässä on vaihtelevasti Salentino-mallia mutta kaikki muut mallit näet sitten saapaspäivillä.

QHP -saappaasta on aina vaihtoehto mikä sopii sekä kouluratsastukseen, että esteratsastukseen. Edullisista malleista on vähemmän mittavaihtoehtoja mutta ne sopivat pääasiassa hyvin monille asiakkaille.

Myymälän Petrie -saapasmallit ovat koulupainotteisia yleissaappaita. Hyvin istuvat ja napakat saappaat sopivat myös hyppäämiseen mutta enemmän niitä valitaan yleiskäyttöön kun halutaan mennä kaikkea.

Ratsastuskengät eli jodhpurit ovat QHP ja ELT -merkeiltä.

Vapaa-ajankengät ovat Ariat -mallistosta.

Minichapsit ovat ELT -merkiltä. Ne ovat keinonahkaa tai konepestäviä keinomokkaisia vaihtoehtoja. Minichapseja on lapsille ja aikuisille. Varsinkin keinomokkaisissa malleissa on todella paljon kokovaihtoehtoja. Ne harvinaisemmat koot tulevat varastotoimituksena reilussa viikossa. Ja menevimpiä kokoja on myymälässä hetitoimituksessa.

Keinonahkainen Glitter -minichapsi on nahan näköistä ja tuntuista…mutta vesipestävä. Ja kimallus on todella kivan näköistä!

Näytetään tulokset 1–16 / 18