Yleissatula Bates Versa

2,330.00

Bates Versa satula

on samankaltainen tekninen ja laadukas muokattava satula kuin esimerkiksi Batesin yleissatula mutta tässä on mukana koulusatuloista ja karjasatuloista tuttua isoa sääritukea. Siiven etupuolella oleva tuki on siirrettävä mutta takatuki on kiinteä.

Bates Versa satula sopii kaikkeen ratsastamiseen. Sen syvähkö istuin on tukevan tuntuinen maastoillessa. Säädettävien tukien ja jalustinhihnankoukkujen ansiosta voit säätää istuntaa koulutunnille eli sama satula sopii siten koulutreeniinkin.

Satulan teknisyys, Easy-Change Fit system ja Cair Cushion system

Satulan säätömahdollisuudet ovat erittäin hyvät; satulan etukaaren leveyttä voidaan vaihtaa samoin kuin korjata toppauspaloilla satulan balanssia selkää vasten. Molemmat ovat erinomaisia ominaisuuksia sillä hevosethan voivat muuttua vuodenajan ja liikutuksen määrän nopeastikin.

Satulassa on sama Cair Cushion ilmapanelisysteemi kuin muissakin Batesin satuloissa. Paneleiden ansiosta selän lihakset pysyvät rennompana. Ja kun lihakset ovat rennot, pystyvät ne myös kehittymään paremmin.

Bates Versan saa ruskeana ja mustana.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bates Versa on on mielenkiintoinen uutuus. Satula on kulutuskestävää ja pehmeää Heritage -nahkaa. Tämä nahka tuntuu hieman nahkeammalle ja ehkä “öljyisemmälle/rasvaisemmalle” minkä ansiosta se pysyy hyvänä vaihtelevissa ulkosäissä ratsastaessa. Vaikka tässä on tukeva yleissatulan fiilinki niin satula on oikeastaan koulusatulan ja yleissatulan yhdistelmä. Varsin kiva malli kun haluat maastoilla ja “mennä sileätä” Puomi-ja kavalettitreenit kyllä onnistuvat mutta isompien hypääminen on vähän kuin yrittäisi hypätä koulusatulalla.

Versa putsataan normaalilla nahkasaippualla ja se rasvataan satulan mukana tulevalla Batesin nahkarasvalla.

Tarkemmat toimitusajat ja sovitusajat sovitaan viikoittain vaihtuvien varastotilanteiden perusteella. Myymälässä on nyt 17,5 istuimella oleva musta satula.

Lisätiedot

koko

,

Värivaihtoehto

,