Wahlsten healing titanium loimi

298.00

Wahlsten titaniumloimi hoitaa selän isoja lihaksia

Wahlsten healing titaniumloimi talliin ja kuljetukseen

Titaniumloimessa on kankaan sisään kudottua titaania mikä edesauttaa infrapunasäteilyn (FIR) kulkeutumista hevosen kehoon.

Keraaminen FIR -ominaisuus on kaksitoiminen; se muuntaa ja heijastaa hevosen kehonlämpöä ja palauttaa lämmön takaisin kudoksiin. Loimi lämmittää lihakset, jänteet ja nivelet, joten sitä kannattaa käyttää esimerkiksi ennen tai jälkeen tarhausta, treeniä tai kilpailua. Kangas siirtää kosteutta eli loimea voi hyvin käyttää treenien jälkeen. Kangas on myös antibakteerista.

W Healing titaniumloimi hoitaa vaikuttaa hevosen koko selän alueelle

Lämpösäteilyn ansiosta verenkierto ja hapenmäärä kudoksissa lisääntyy, mikä voi osaltaan vähentää jännitystä, särkyä ja tulehdustiloja.

Vaikuttava alue on laaja eli loimi vaikuttaa lavan alueen isoihin lihaksiin sekä selän isoihin lihaksiin.

Kiinnitykset edessä ja ristiloimivyöt.

Joustava ja hyvin istuva loimi on normaalia mitoitusta.

Aloita loimeen totuttaminen lyhyistä noin 15 minuutin käyttöajoista ja lisää vaikutusaikaa sen mukaan minkä koet tarpeelliseksi ja miten hevonen näyttää reagoivan loimeen.

Konepesu 30 asteessa.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Titanium -kuitua sisältävät loimi palauttaa lihaksia rasituksen jälkeen lisäämällä niiden aineevaihduntaa. Ja toki tätä loimea voidaan käyttää myös ennen liikutusta sillä titaniumloimi ehkäisee vammojen syntymistä lämmittämällä lihaksia ennen treeniä. Sen vaikutus helpottaa hevosen oloa silloin kun sen lihakset ovat “jumissa” esimerkiksi treenaamisen tai kylmän sään johdosta.

Sopii hyvin myös vanhemmille hevosille ylläpitävänä tukena päivittäiseen aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

Loimea käytetään tallissa mutta sitä voi käyttää myös kävelytyksessä ennen ja jälkeen ratsastuksen sekä tietysti myös kuljetusloimena.

Tätä W Healing loimea voi käyttää yhdessä muiden loimien kanssa jos siihen on tarvis. Älä kuitenkaan käytä mitään linimenttejä tai geelejä niillä alueilla mihin loimi on kosketuksissa.

Toimitusaika on noin 2-3 päivää.

Lisätiedot

koko

, , ,