Selänlämmitin Fir-Tech Pro

249.00

Fir-Tech Pro selänlämmitin lisää selän isojen lihasten aineenvaihduntaa.

Akkukäyttöinen Fir-Tech Pro selänlämmitin on helppokäyttöinen

Selänlämmitintä voidaan käyttää ennen ratsastusta sekä tietysti sen jälkeen.

Selänlämmitin on akkukäyttöinen ja siinä on kolme eri tasoa mistä voi valita halutun tason. Kun valitset painikkeesta halutun tason, saavuttaa selänlämmittimen aktiivinen infrapunayksikkö halutun lämpötilan ja tuottaa jatkuvaa pitkien aaltojen infrapunalämpöä.

Tämä on miellyttävää ja rentouttavaa sekä hevosen lihaksille että sidekudokselle.

• PUNAINEN =Valmistelu ennen treeniä “esilämmitys”: Korkea taso mitä käytetään noin 15-20 minuuttia

• SININEN =Kudoksen rentoutuminen ratsastuksen jälkeen: Keskitaso mitä käytetään jopa 30 minuuttia kerrallaan. Tätä voit käyttää tarvittaessa kaksi kertaa päivässä

•VIHREÄ = alinta tasoa voidaan käyttää jopa 40 minuutin ajan. Tätä voisi ajatella vaikkapa kuljetuksessa tai kun talutat hevosta palauttavasti kovan treenin jälkeisenä päivänä tms. tilanteessa. Kokeilemalla tiedät teille sopivan toimintatavan!

CATAGOn tuotteissa on kestävät ja laadukkaat akut ja on kiva, kun niitä voi hankkia yksittäin. Useamman hevosen hoidossa on kiva, että akun voi tarvittaessa vaihtaa. Yhdellä akulla hoitaa kahden-kolmen hevosen lämmittämisen helposti. Käytönjälkeenhän akun saa latautumaan seuraavaa päivää varten.

Fir-Tech selänlämmitin on nyt loppu ja sitä odotetaan lisää toukokuun alkupuolelle

 

Varasto loppu

Kuvaus

Selänlämmitin Fir-Tech Pro on useimmille hevosille sopiva malli. Keraamista kuitua sisältävä lämmitin lisää lihasten aineenvaihduntaa ja on siksi hyvä apu lihashuollossa.

CATAGOn superhyvän selänlämmitin sisältää Active Carbon keraamista kuitua minkä tarkoitus on stimuloida aineenvaihduntaa ja sitä kautta edistää hevosen kehon luonnollisia itsestäänparantavaa prosessia.

Infrapunasäteilyn vaikutukset lisäävät merkittävästi verenkiertoa ja vähentävät lihasten jännitystä. Nämä aktiivisen pitkän aallon infrapunasäteilyn rentouttavat ominaisuudet tekevät kaikista CATAGOn FIR-Tech pro-tuotteista hyviä niin urheiluhevosille kuin harrastehevosille. Niitä käytetään arkikäytössä ennaltaehkäisevästi sekä levossa/ saikulla olevan hevosen hoidossa muun hoidon ohessa.

Konsultoi aina teidän eläinlääkäriä tai muuta hevosen hoitoon osallistuvaa henkilöä miten voit itse hoitaa hevostasi Fir-Tech Pro tuotteiden avulla. Joskus avuksi riittää kun voi esimerkiksi edesauttaa lihasten rentoutumista. Ja tärkeää on tietysti tarkastaa käytettävien varusteiden (esim. satula) sopivuus!

Tutustu selänlämmittimessä käytettyyn teknologiaan tästä: https://www.youtube.com/watch?v=Kor7YV6a7Qk