Lapaloimi

31.95

Lapaloimi on joustavan lycrakankaan ansiosta hyvin istuva malli.

Lapaloimi suojaa hevosta hiertymiltä

Ohut lycrainen lapaloimi istuu hyvin hevosen ympärillä. Ulkoloimi liukuu lapaloimen päällä eikä pääse niin helposti aiheuttamaan painepisteitä eikä ennenkaikkea hiertämään karvapeitettä.

Lapaloimi on saatavana kahtena kokona: M-koko on hyvä isoille poneille sekä pienille, siroille hevosille. L-koko on normaali hevoskoko 145cm ja 155cm kokoja käyttäville.

Konepesu 30 asteessa.

Molemmat koot toimitetaan noin 8-9 päivässä.

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Lapaloimi on hyvä olla olemassa!

Vaikka loimet istuisivatkin hankintahetkellä hyvin niin pieniä lihomisia tai laihtumisia saattaa tapahtua huomaamatta. Usein muutoksen tajuaa vasta siinä vaiheessa kun karva kuluu esimerkiksi ryntäistä.

Lapaloimi on kiva myös siinä tilanteessa kun loimen kaula-aukon kanttinauha hiertää -näin lycrakangas suojaa karvapeitettä ja jouhia. Samalla se myös vähentää painepisteen syntymistä kun pääliloimi liukuu lapaloimen lycrakankaan päällä.

Tämä malli on hyvin istuva ja saa olla aika napakasti päällä sillä lycrakangas kyllä joustaa niin ettei loimi kinnaa hevosen päällä.

Tarrakiinnitys kannattaa välillä karstata vaikkapa sahalaitaisella hikiviilalla. Ja minusta tämä on aika näppärä juttu pesaista käsin vaikka viikoittain. Lycra kuitenkin kuivuu nopeasti joten yhdelläkin kappaleella pärjää hyvin. Ja vaikka materiaali tuntuu aika ohuelle, kestää tämä malli kuitenkin kaudesta toiseen.

 

Lisätiedot

koko

,