Kuivatusloimi Bucas Shamrock Power fullneck musta

155.00

Bucas Shamrock Power fullneck-mallina on kuivatusloimien klassikko!

Bucas Shamrock Power kuivattaa hevosen tehokkaasti

Mustassa Shamrock Power -coolerloimessa on erittäin tehokkaasti kosteutta siirtävä antibakteerinen vuorikangas. Loimen päälikangas on liukas verkkarikankaan tuntuinen kangas mikä hengittää hyvin. Päälikangas on liukkautensa ansiosta helppo pitää puhtaana sillä siihen eivät kuivikkeet tartu. Lisäksi loimen pintakangas on sellainen, että ulkoloimet voi laittaa sen päälle ja ne liukuvat liikkeessä ilman että yrittävät vetää kuivatusloimea vinoon.

Shamrock Power on kyllä sellainen kuivatus/talliloimi mikä jokaisella hevosella pitäisi olla!

Tämän lisäksi ei sitten muita kuivatusloimia tarvitse – yksi hyvä riittää!

Millaista mitoitusta Shamrock Power -loimi on?

Loimen mitoitus on ns. normaalia. Tästä voi valita saman koon mitä käyttää esim. ulkoloimissa.

Kuivatusloimessa on hyvä kiinnitys edessä ja kaulalla, ristivyöt ja paikat jalkalenkeille. Loimi on malliltaan sellainen, että se istuu hyvin useamman mallisille hevosille. Etuosan leikkaus jättää pussimaisen tilan lavalle joten hevonen voi juosta loimi päällä ilman, että se vaikeuttaa etujalkojen liikettä.

Loimi kannattaa pukea päälle niin, että se on kaulan puolella kun kiinnität etuosan. Vedä loimi sitten suoraksi selän yli. Kaula-aukko on hyvä olla sään etupuolella jotta loimi istuu oikein.

Nämä ovat kivoja loimia siinäkin mielessä, että ne eivät sähköisty talvella. Loimi toimii hyvin yöpukuna sillä sehän ei hiota hevosta.

Konepesu 30 asteessa.

135, 145 ja 155cm kokojen toimitusaika noin 3-4 päivää. Muiden kokojen toimitusaika on noin 9-10 päivää.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bucas Shamrock Power on markkinoiden tehokkaimpia kuivattavia loimia

Tämä malli on saatavana classic -mallina sekä fullneck-mallina. Minulla fullneck on selkeä suosikki mikä johtuu varmaan meidän vuodenajoista. Kaulan isot lihakset on kiva voida pitää lämpimänä. Toisaalta kaulaosa on helppo kääntää alas selkää vasten silloin kun niin haluaa.

Kuivatusloimi on hyvä myös perustalliloimena koska siinä on liukas “verkkari” pintakangas mihin kuivikkeet eivät tartu. Lisäksi vuorikangas imee hevosesta haihtuvaa kosteutta pitkään treenin jälkeen joten voit jättää kostean, jälkihikoilevan hevosen huoletta talliin tai ulos ulkoloimen kanssa kun tämä loimi alimpana.

Tässä Bucasin Shamrock Power loimessa toteutuu se “osta yksi millä pärjää ikuisuuden!”

Ja koska kyseessä on tehokkaasti kuivattava loimi niin se kannattaa säilyttää kuivassa tilassa ja ottaa sieltä käyttöön. Jos loimi roikkuu karsinan ovessa, se imee kosteutta talli-ilmasta ja voi siksi tuntua nihkeältä.

Lisätiedot

koko

, , , , , , ,