Kuivatusloimi Bucas Shamrock Power fullneck musta

149.00

Bucas Shamrock Power fullneck-mallina on kuivatusloimien klassikko!

Bucas Shamrock Power kuivattaa hevosen tehokkaasti

Mustassa Shamrock Power -coolerloimessa on erittäin tehokkaasti kosteutta siirtävä antibakteerinen vuorikangas. Loimen päälikangas on liukas verkkarikankaan tuntuinen kangas mikä hengittää hyvin. Päälikangas on liukkautensa ansiosta helppo pitää puhtaana sillä siihen eivät kuivikkeet tartu. Lisäksi loimen pintakangas on sellainen, että ulkoloimet voi laittaa sen päälle ja ne liukuvat liikkeessä ilman että yrittävät vetää kuivatusloimea vinoon.

Shamrock Power on kyllä sellainen kuivatus/talliloimi mikä jokaisella hevosella pitäisi olla!

Tämän lisäksi ei sitten muita kuivatusloimia tarvitse – yksi hyvä riittää!

Kuivatusloimessa on hyvä kiinnitys edessä ja kaulalla, ristivyöt ja paikat jalkalenkeille. Loimi on malliltaan sellainen, että se istuu hyvin useamman mallisille hevosille. Etuosan leikkaus jättää pussimaisen tilan lavalle joten hevonen voi juosta loimi päällä ilman, että se vaikeuttaa etujalkojen liikettä.

Nämä ovat kivoja loimia siinäkin mielessä, että ne eivät sähköisty talvella eivätkä hiota hevosta.

Konepesu 30 asteessa.

Toimitusaika nyt noin 8-10 päivää.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Bucas Shamrock Power on tehokkaimpia kuivattavia loimia mitä tiedän.

Tämä malli on saatavana classic -mallina sekä fullneck-mallina. Kuivatusloimi on hyvä myös perustalliloimena koska siinä on liukas “verkkari” pintakangas mihin kuivikkeet eivät tartu. Lisäksi vuorikangas imee hevosesta haihtuvaa kosteutta pitkään treenin jälkeen joten voit jättää kostean hevosen huoletta talliin tai ulos ulkoloimen kanssa kun tämä loimi alimpana.

Bucas Shamrock Power on -varsinkin fullneckina- mainio arjen apu!!! Tässä kohti toteutuu se “osta yksi millä pärjää ikuisuuden!”

Lisätiedot

koko

, , , , ,