Satulahuopa esteneliö oak LeMieux Adour

82.50

Lemieux Adour on hieno!

LeMieux Adour estesatulahuopa on hyvä malli

Tässä Adour -mallissa on kauniisti hohtavan kankaan lisäksi bambukuitua sisältävä vuorikangas.

Tuttua LeMieuxia on ryhdikäs malli ja kosteutta hyvin siirtävä vuorikangas. Se hevosta vasten oleva bambukuitua sisältävä vuorikangas tosiaan siirtää tehokkaasti hevosesta haihtuvaa kosteutta ja kuivuu nopeasti. Materiaalit kestävät hyvin hikoilua ja toistuvaa konepesua sekä kosketusta hevosta ja satulaa vasten.Sen lisäksi, että vuori ei hierrä niin se ei myöskään sähköisty.

LeMieux Adour on hyvä huopa kun haluat tyylikkään ja kestävän mallin mikä kestää treenistä toiseen!

Satulahuovan toimitusaika myymälästä on noin 1-2 päivää.

Konepesu 30 asteessa.

 

 

1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

LeMieux Adour on hyvin satulaa vasten pysyvä satulahuopa.

LeMieux Adour esteneliö on tyylikkään näköinen

Tämä Adour estesatulahuopa on tosi hienon näköinen! Vihertävän Oak- sävyisen satulahuovan tehosteena on vaaleaa kultaa ja pinta hohtaa hillitysti. Pintamateriaali myös puhdistuu hyvin mikä on aina hyvä juttu. LeMieuxin -satulahuovissa on aina hyviä värejä mutta nämä Adour-huovat ovat jotenkin vieläkin hienompia. Vastinhihnojen kohdalla oleva vahvike on fiksu juttu. Ja huom siinä vahvikkeessa on useampi vaihtoehto mistä kohdasta pujotat satulan vastinhihnat läpi. Silläkin on merkitystä jotta satulahuopa pysyy hyvin satulaa vasten.

Millaista kokoa LeMieux satulahuopa on?

Tässä Adour -estehuovassa on nyt koko L. Siinä selkämitta on 58cm ja syvyys satulavyön kohdalta 52cm. Mitoitus on siis normaalia ja tämä huopa käy useimpiin 17 ja 17½ kokoisiin estesatuloihin.

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, ,