Kuljetussuojat Comfort

89.50

Waldhausenin Comfort kuljetussuojat ovat vahvaa mutta pehmeää polyesteri-nailonia.

Kuljetussuojat on vuorattu hengittävällä fleecekankaalla

Kuljetussuojien sisäpuolella on fleecemäinen vuoraus mikä on toki pehmeä mutta ennenkaikkea kosteutta siirtävää materiaalia. Näin hevonen malttaa seista kuljetuksessa paremmin kun jaloille ei tule tukalan kuuma.

Suojissa on noin 2cm paksu foami vaimentamassa iskuja. Näin suojiin on saatu pehmustetta ja samalla ne ovat kuitenkin muotoutuvat ja helpot asettaa jalan ympärille.

Alareunassa on extravahvikkeet kavioiden kohdalle.

Toimitusaika on noin 8-10 päivää. Näitä kuljetussuojia ei välttämättä ole koko ajan myymälässä vaikka täydennyksiä tuleekin viikoittain. Musta on varastoväri ja muut (harmaa, sininen ja vihreä) kausivärejä missä on vaihteleva saatavuus.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Waldhausenin Comfort kuljetussuojat ovat tukevan tuntuiset ja leveiden tarrojen ansiosta nopeat laittaa.

Vahva mutta pehmeän tuntuinen nailonpinta ja paksu muotoutuva foami ovat mukavan tuntuiset ja super keveät materiaalit. Nämä ovat kyllä kivat suojat herkemmälläkin hevosella.

Sisäpuolen fleecemäinen vuorimateriaali estää suojaa liikkumasta ja siirtää samalla jalasta haihtuvaa kosteutta, ettei kujetuksessa tulisi kuuma. Jäykkyys, raskaus ja kuumuus ovat usein niitä syitä miksi hevonen voi kesken matkan alkaa potkiskelemaan.

Lisätiedot

Värivaihtoehto

koko

,