Kouluvyö neopren

39.50

Neopren satulavyö koulumallina on mukavan tuntuinen hevoselle

Pehmeä neopren kouluvyö on helppohoitoinen ja mukavan tuntuinen

Neopren-materiaalista tehty kouluvyö on pehmeä ja varmaan siksi aika suosittu. Neopren muotoutuu hevosen mukaisesti ja pysyy hyvin paikoillaan sillä siinä ei ole joustoja. Vyön materiaali vähentää hankaumien sekä painepisteiden syntymistä.

Tässä mallissa on kaksi web-nauhaa mitkä kulkevat vyön sisällä soljesta solkeen. Kun hihnoja on kaksi, jakautuu paine tasaisemmin koko vyön leveydelle. Tärkeää tässä on myös se, että nauhat on ommeltu vyönleveydellä olevaan nailoniin mikä lisää vyön tukevuutta. Hihnat ja vahva nailon ovat neoprenvyön sisällä. Hevosta vasten on siis neoprenia missä ei ole ompeleita tai muutakaan hiertymistä aiheuttavaa. Leveä vyö on siinäkin mielessä kiva, että mitä leveämmälle paine jakautuu niin sitä mukavampi tuntuma on hevoselle.

Kouluvyössä ei ole joustoja joten ylikiristämisen vaaraa ei ole samalla tavalla kuin joustoilla olevissa malleissa. Vyö pysyy myös vakaammiin paikallaan ja voi auttaa osaltaan satulaa pysymään vakaammin paikallaan.

Vyön soljet ovat ruostumatonta terästä.

Konepesu 30 asteessa

Myymälässä nyt 60cm mitta hetitoimituksessa. Muiden mittojen toimitusaika on noin 8-9 päivää.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Neopren kouluvyö asettuu hevosen kupeiden mukaisesti. Vaikka ensituntuma on, että satulavyö on pehmeä niin se on myös tukeva hevosta vasten.

Neopren -materiaali on hevoselle mukava. Pehmeää materiaalia oleva vyö vähentää hankaumien sekä painepisteiden syntymistä ja on helppo puhdistaa. Koulusatulavyö on ilman joustoja joten se (ja satula) pysyy tukevammin pakoillaan. Ilman joustoa olevaa vyötä ei myös kiristä vahingossa liian tiukalle.

Neopren on materiaalina kiva sillä se on aika samantuntuista niin pakkasella kuin helteessäkin. Tykkään kovasti siitä, että se on ilman joustoja ja etenkin siitä, että vyö on helppo putsata. Sen kun vaan peset tiskiharjalla pesarissa ja laitat kuivumaan. Helppoa kuin mikä ja hevoselle on aina puhdas vyö käyttöön. Vyö kuivuu kuivaushuoneessa tai kaapissa yleensä niin nopeasti että sen voi pestä illalla ja ottaa seuraavana päivänä käyttöön.

 

Lisätiedot

koko

, , , , , , , ,