Romaani lampaankarva topattava kolmitasku LeMieux

152.50

Topattava lampaankarvaromaani kolmitaskumallina on yksi parhaita keksintöjä millä satulan istuvuusongelmia voi helpottaa (ellei vaihda satulaa).

Kolmitaskuinen LeMieux lampaankarvaromaani satulan tasapainottamiseen

Tässä LeMieux-romaanissa on etu-ja takatrimmit, jotta satula pysyy paikoillaan romaania vasten. Topattavassa romaanissa on hengittävä lampaankarvavuoraus ja satulaa vasten kulutuskestävä kangas. Romaanissa on hevosta vasten hyvä selkärangantila.

Tämä malli on kolmella taskulla/sivu. Pienempien taskujen avulla voidaan tarvittaessa tehdä yksityiskohtaisempaa toppaamista. Mukana tulevat toppauspalat ovat 9mm ja 13mm paksuja.

Full-koko menee useimpiin isojen ponien ja hevosten satuloihin. Selkämitta ilman trimmejä on 50cm. Romaani istuu hyvin esim. 17½” lyhytpanelisen satulan kanssa ja varsinkin sitä pienempien satulakokojen kanssa.

Muistathan aina tarkastaa, että käyttämäsi romaani on niin pitkä ettei sen takatrimmi jää satulan alle painamaan.

Toimitusaika on noin 3-4 päivää

 

 

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

LeMieux lampaankarvaromaani kolmitasku mallina on fiksu juttu.

On tilanteita jolloin satula ei hetkellisesti sovi ja satulan vaihtaminen ei ole mahdollista. Topattava lampaankarvaromaani on superhyvä apu tällaisissa tilanteissa. Varsinkin tämä kolmitaskuversio on ihan super sillä sen voit topata esimerkiksi vain keskeltä!

LeMieuxin romaanissa on lampaankarvaisten paneleiden lisäksi myös etu-ja takatrimmi, jotta satula pysyy paikoillaan. Topattavassa romaanissa on kulutuskestävä napakka puuvillainen kangas ja hyvä selkärangantila.

Full-koko menee useimpiin isojen ponien ja hevosten (16,5-17″) satuloihin.

Konepesu hienopesuohjelmalla lampaankarvan pesuun tarkoitetulla pesuaineella. Kuivatus hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos nopeutat kuivamista föönaamalla niin tee se miedolla lämmöllä.

Lisätiedot

koko

Värivaihtoehto