Romaani lampaankarva topattava kolmitasku LeMieux

164.50

Romaani lampaankarvaa topattava kolmitaskumalli on yksi parhaita keksintöjä millä satulan istuvuusongelmia voi helpottaa (ellei vaihda satulaa).

Tässä LeMieux-romaanissa on etu-ja takatrimmit, jotta satula pysyy paikoillaan romaania vasten. Topattavassa romaanissa on kulutuskestävä lampaankarvavuoraus ja satulaa vasten kulutuskestävä kangas. Romaanissa on hevosta vasten hyvä selkärangantila. Mukana tulevat toppauspalat ovat 9mm ja 13mm paksuja.

Full-koko menee useimpiin isojen ponien ja hevosten satuloihin.Selkämitta ilman trimmejä on 50cm. Romaani istuu hyvin esim. 17½” lyhytpanelisen satulan kanssa, saat sitten pienempien satulakokojen. Muistathan aina tarkastaa, että käyttämäsi romaani on niin pitkä ettei sen takatrimmi jää satulan alle painamaan.

Konepesu hienopesuohjelmalla ja kuivatus hyvin ilmastoidussa paikassa.

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Romaani lampaankarva materiaalina ja topattavana mallina on fiksu juttu.

On tilanteita jolloin satula ei hetkellisesti sovi ja satulan vaihtaminen ei ole mahdollista. Topattava lampaankarvaromaani on superhyvä apu tällaisissa tilanteissa. Varsinkin tämä kolmitaskuversio on ihan super sillä sen voit topata esimerkiksi vain keskeltä!

LeMieuxin romaanissa on lampaankarvaisten paneleiden lisäksi myös etu-ja takatrimmi, jotta satula pysyy paikoillaan. Topattavassa romaanissa on kulutuskestävä napakka puuvillainen kangas ja hyvä selkärangantila.

Full-koko menee useimpiin isojen ponien ja hevosten satuloihin.

Konepesu hienopesuohjelmalla lampaankarvan pesuun tarkoitetulla pesuaineella. Kuivatus hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos nopeutat kuivamista föönaamalla niin tee se miedolla lämmöllä.

Lisätiedot

koko

,

Värivaihtoehto

,