Ale!

Sadeloimi 1680D Premium light 155cm

95.95

Sadeloimi on vuorattu selästä ja kyljistä liukkaalla kankaalla

Mitä materiaalia Waldhausenin sadeloimi on?

Tässä sinisessä loimessa on vedenpitävä polyesterinen 1680D pintakangas. Loimen päälikankaan vesipilariarvo on 5000 eli se päällä hevonen voi huoletta ulkoilla vesisateessa. Loimi on hyvin hengittävää ja hevosta vasten on ohut ja liukas vuoraus. Liukas vuorikangas on kiva sillä se estää loimea hankaamasta. Ja se liukuu hyvin väliloimen päällä, jos sellainen joskus olisi yhtäaikaa päällä.

1680 denierin päälikangas on mukavan pehmeän tuntuista. Ja samalla se on hyvin kulutuskestävää niinkuin ulkoloimen kankaan pitääkin olla.

Sadeloimessa on lenkit kaulakappaleen kiinnitystä varten. Tähän loimimalliin saa kiinni sisäloimen jos sille olisi tarvetta. Kevät/kesäloimi on normaalisti classic-malli mutta on ihan hyvä, että siihen saa tarvittaessa kaulakappaleen kiinni.

Loimen lapalaskokset ovat isot jotta loimi ei rajoita hevosen liikkumista. Loimessa on ristivyöt safegum-lenkeillä, jalkalenkit ja häntäläppä.

Waldhausen Premium sadeloimen mitoitus

Mitoitus on normaalia eli voit valita ulkoloimesta saman koon mitä loimet yleensä ovat.

Aseta loimi kaulalle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnityksen kiinni. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että takasauma ennen häntäläppää on hännän tyvessä tai himpun hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle etkä valitse vahingossa esimerkiksi liian isoa loimikokoa.

Sadeloimen pesu

Selvää on, että loimi likaantuu kun hevonen pääsee piehtaroimaan ja riekkumaan ulkona. Tämän loimen materiaalit kestävät kuitenkin toistuvaa konepesua. Joten siitä vaan kovaa käyttöä!

Kun peset ulkoloimen niin käytä mieluiten ulkoloimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta. Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se tehdä hyvin ilmastoidussa tilassa.

Myymälässä on yksi kokoa 155cm. Loimi lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Premium Light sadeloimi on klassinen sininen eli aikaa kestävä väri.

Ulkoloimen malli on hyvä ja mitoitus yleisesti ottaen ns. normaalia. Esim issikoille menee 125cm kokoa, isoille poneille 135cm ja puoliveristen suosituin koko on 155cm.

Livenä loimen sävy on muuten vielä hieman tummempi kuin kuvassa.

Tähän loimeen on helppo yhdistää sininen irtokaulakappale.

 

 

Lisätiedot

koko