Takajalan nappisuoja sininen QHP Champion

44.95

Takajalan sininen nappisuoja on ns. kuppisuoja -malli.

QHP nappisuoja on hyvin istuva, kevyt ja kestävä malli. Champion -sarjan suojat sopivat niin ahkerasti treenaaville kuin kevyesti harrastavillekin. Suojat ovat helpot käyttää; ne saa kiinni ja auki hanskat kädessä. Malli on muotoiltu niin, että se sujahtaa jalkaan oikealle kohdalle joten väärin laittamisen vaaraa ei juuri ole.

Tätä sinistä nappikiinnitteistä hivutussuojaa saa cob ja full-kokoina mitkä ovat ns. normaalia mitoitusta. Jos hevosesi käyttää yleensä full/L-kokoa niin se menee myös näistä suojista.

Neopren-vuorattu suoja on muotoiltu hyvin ja istuvuuden sekä materiaalien ansiosta se ei hierrä. Nappikiinnitys takaa sen, että nämä pysyvät kiinni niin hangessa kuin järvessäkin. Kuoren thermoplastinen materiaali on todella kestävää samoin kuin vaimentava neopren -vuorikin.

Konepesu sopii jos käsinpesu ei nappaa.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Sininen nappisuoja QHP merkiltä on tosi kivasti istuva.

Suoja asettuu takajalan vuohisen molemmin puolin todella hienosti. Thermoplastinen materiaali on kestävää ja samalla sellaista, että se ja neopren -vuoraus muotoutuvat jalkaan hyvin.

Nappikiinnitys on helppokäyttöinen. Saat laitettua suojat vaikka hanskat kädessä.

Takajalan suojassa on ilmastointiaukot mitkä pumppaavat lämpöä ja kosteutta pois suojista. Paksu neopren-vuoraus on hyvä sillä se vaimentaa jalkaan kohdistuvia painepisteitä.

Takajalan nappisuoja voidaan pestä koneessa tai käsin pesukarsinassa -kumpi vaan on sinulle näppärämpi tapa.

Tämä sininen nappisuoja on kivan sävyinen; se on helppo yhdistää erivärisiin varusteisiin.

 

Lisätiedot

koko

,