Estesatula Wintec Pro Close Contact

950.00

Estesatula Wintec Pro CC on kevyt ja hyvin istuva sekä tukeva malli missä on flatseat -istuin.

Tämä estesatula on yksi suosituimpia Wintec -estemalleja eikä mikään ihme sillä satulassa on helppo istua ja sillä voi myös maastoilla ja ratsastaa perus sileän ratsastusta. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi nuorelle, selästään kehittyvälle hevoselle ensimmäiseksi estesatulaksi.

Satulassa on kestävä ja joustava Elastiflex-runko. Satulan sisällä on Cair-panelit vaimentamassa selkään kohdistuvaa painetta. Vastinhihnat voi kiinnittää eri kohtiin joten istuvuutta muokataan mm. siten. Ja satulan istuvuutta muokataan myös kaarta vaihtamalla ja toppauspaloja lisäämällä/poistamalla.

Hevosta vasten olevat pinnoitetut panelit ovat pehmeät ja ne muotoutuvat paineesta. Istuimen keinomokkainen pintamateriaali kerää irtokarvaa mutta ne lähtevät pyyhkimällä ja harjaamalla irti. Pöly ja kurahan lähtevät ihan kostealla sienellä pyyhkimällä.

Tähän malliin voi halutessaan vaihtaa isommat polvituet ja pohjetuet. Yhdet tulee toki satulan mukava mutta jokainen miettii sitten arjessa onko tarvetta isommille -tai tuille yleensäkään. Voihan ne jättää poiskin.

Satulan paino on noin kuusi kiloa eli ihanan kevyt on tämäkin malli.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Wintec Pro CC on tosi kiva estesatula missä on sama pitävä keinomokkapinta kuin pro koulusatulassa.

Satula on todella hyvä esimerkiksi ensimmäiseksi estesatulaksi ratsu-uransa alussa olevalle hevoselle; satulahan muokkautuu sitä mukaa kun hevosen runko tulee muuttumaan. Estesatulaan voi vaihtaa etukaaren, toppauspaloja, vastinhihnojen paikkaa sekä polvi-ja pohjetukien paikkaa.

Keinomokkainen pinta on mukavan tuntuista ja lisäksi grippaavaa jotta pysyt paremmin kyydissä. Sen voi pestä vedellä ja saippualla jos satula likaantuu ihan kunnolla. Pienen pölyn ja kuran voi pyyhkiä pois kostealla sienellä.

Kysy toimitusaika tilausta tehdessäsi. Kotimaan varaston ja myymälän satulat toimitetaan noin kolmessa päivässä mutta Englannin varastosta tulevat satulat viipyvät nyt pidempään.

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto