Estesatula Bates Elevation Luxe deepseat

2,950.00

Estesatula Bates Elevation Luxe deepseat on puolisyvä, tukevan tuntuinen estesatula.

Bates Elevation Luxe estesatula

Bates Elevation DS estesatulassa saat hieman enemmän tukea kuin flatseatissa. Syvemmän istuimen lisäksi satulassa on irroitettavat polvi-ja pohjetuet mitä siirtämällä saat muokattua satulaa niin, että se sopii omalle istunnallesi.

Toki istumisfiilikseen vaikuttaa paljon tämän satulan pehmeä ja grippaava Luxe -nahka mikä on tosi tosi hyvän tuntuinen istua.

Elevation Luxe estesatulassa on muotoiltu jalustinhihnankoukku, jotta jalustinhihna tai sen solki ei voi painaa jalkaan hypätessäsi. Jalustinhihna asettuu hyvin sille muotoiltuun kohtaan satulan siivessä joten hihna on lähes huomaamaton. Samalla kun säädät jalustinhihnojen pituuden, voit myös säätää polvi-ja pohjetukien paikan tai ottaa tuet kokonaan pois.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja eri kohtiin jotta satulan balanssi muuttuu. Nämä toppauspalat eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja sinulle.

Estesatulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Satulassa on vakiona musta kaari mikä on ns. normaali leveys. Satulaan löytyy kaksi kapeampaa ja kolme leveämpää vaihtokaarta.

Bates Elevation Luxe Cair estesatula on hyvä malli suora- tai suorahkorunkoiselle hevoselle.

Elevation Luxe DS -estesatula painaa noin 6,7 kiloa.

Tarkasta satulan toimitusaika ennen tilauksen jättämistä

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Estesatula Bates Elevation Luxe Cair on hyvä satulamalli suora- tai suorahkorunkoiselle hevoselle. Hyvän muokattavuuden ansiosta satulaa saa muotoiltua sitä mukaa kun hevosen lihaksisto kehittyy.

Elevation -estesatulan erikoispehmeä Luxe-nahka on kyllä supernahkean tuntuista. Ja se on ihan hyvä ominaisuus estesatulassa, eikö?

Varastossa on nyt mm suosituinta vaihtoehtoa mustaa 17″ istuimella. Tilanne vaihtelee kuitenkin nopeasti kun täydennyksiä saapuu. Ota yhteyttä jos haluamasi väri/koko ei näy täällä.

 

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

, ,