Sadeloimi 600D Drop viininpunainen

89.90

W Drop 600D pintakankaalla on hyvä sadeloimi

Mitä materiaalia Wahlstenin Drop sadeloimi on?

Viininpunaisessa sadeloimessa on 600D pintakangas.

Loimen sisäpuolella on liukas polyesterinen vuorikangas mikä ei hankaa karvapeitettä. Vuorikangas on niin liukkaan tuntuista että ulkoloimi soveltuu hyvin myös talliloimen päällä käytettäväksi. Näin tästä loimesta on iloa lähes ympäri vuoden.

Loimen kaula-aukko istuu useimmille ja loimessa on toki säädettävä kiinnitys edessä. Loimen lapalaskokset ovat isot, lisäksi on tässä mallissa on tottakai ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Drop -sadeloimen mitoitus on reiluhkoa

Mitoitus on tässä loimessa hieman reilumpaa eli esim 155cm loimi menee myös hevosille millä selkämitta on lähempänä 160cm. Ja on muuten tosi kivasti näitä kokovaihtoehtoja!

Aseta loimi vähän sään yläpuolelle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnitykset kiinni. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että häntäläppää ennen oleva takasauma on hännän tyvessä tai hieman hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle.

Ulkoloimen pesu

Selvää on, että loimi likaantuu kun sitä käytetään. Kun peset loimen niin käytä mieluiten sadeloimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta.

Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se laittaa hyvin ilmastoidussa tilassa.

Loimien toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Sadeloimi 600D:n kankaalla on tumman viininpunainen

Wahlstenin loimen malli on hyvä ja mitoitus on ns. reilua eli malli käy niille pyöreämmillekin kavereille. Jos hevosen selkämitta on esim. 150cm niin tästä pitäisi 145cm koon istua hyvin.

Tällainen ulkoloimi 600D kankaalla on perusloimi millä on pitkä käyttöaika lähes ympärivuoden. Loimeen on saatavana kaulakappale.

Tilatun loimen voit noutaa kaikista Postin pakettiautomaateista ja Matkahuollon toimipaikoista. Voit myös noutaa tilaamasi loimen myymälästä kun saat ilmoituksen, että tilaus on valmistunut.

 

Lisätiedot

koko

, , , , , , ,