Koulusatula Wintec 500 Dressage HART

879.00

Wintec 500 HART -koulusatulassa on pehmeämpi keinonahkainen pintamateriaali.

Wintec 500 HART Dressage on pehmeämpää keinonahkaa

Koulusatulan istuin on kapeahko jotta pääset lähelle hevosta. Satulassa on pehmeä, muotoutuva siipi polven kohdalta ja irralliset polvituet mitkä voit asentaa mieleiseesi kohtaan -tai jättää ne kokonaan pois.

Jalustinhihnan koukku on muotoiltu. Vastinhinat ovat synteettiset ja tarvittaessa ne on helppo vaihtaa nahkaisiin. Myös tässä koulusatulassa taempi vastinhihna on y-mallinen.

Selkää vasten tulevat panelit on muotoiltu leveäksi niin, että ratsastajasta tuleva paine levittäytyy selkään mahdollisimman leveälle alueelle mutta siitä huolimatta panelit eivät ole pitkät. Equi-Leather Grip materiaali on helppohoitoista, hieman grippaavaa synteettistä materiaalia mikä kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Materiaali on helppo puhdistaa pelkällä vedelläkin. Tässä HART -sarjassa myös hevosta vasten tulevat panelit ovat pehmeämpää materiaalia. Vaikka materiaali on pehmeämmän tuntuista on se silti yhtä helposti puhdistuvaa ja yhtä kestävää kuin aiemmat materiaalit.

Selkärangantila on leveä. Satulaa voi muokata vaihtamalla siihen eri levyisiä kaaria sekä lisäämällä tarvittaessa erikokoisia toppauspaloja. Wintec satulassa on kestävä ja joustava Elastiflex- runko.

Satulan rungolla on 10 vuoden takuu. Materiaaleilla ja työllä on kahden vuoden takuu.

Wintec 500 koulusatula painaa noin 6kg.

Korona-aika on tehnyt viivästyksiä satuloiden täydennyskuormpien tuloaikoihin. Kysy tarkempi toimitusaika tilausta tehdessä. Myymälän ja kotimaan varaston satulat toimitetaan noin kolmessa arkipäivässä mutta Englannin varastosta täydentyvät satulat tulevat noin kahdessa viikossa.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Wintec 500 -koulusatula on nyt uudistettuna entistäkin paremmin muokattavissa. Pehmeämmät materiaalit paneleissa mahdollistavat satulan muokkaamisen hieman kaarevaankin selkään.

Myös satulan istuin on pehmeämmän tuntuinen kuin aiemmassa 500 koulusatulassa.

Wintec 500 -koulusatulan ja muiden Wintec -satuloiden muokkaamismahdollisuuksiin voi tutustua täällä: https://youtu.be/ikDxzSxQ0rg

Lisätiedot

koko

, , ,