Ulkoloimi 150g 1200D W Trot highneck

135.50

W Trot Warm 1200D ulkoloimi on hyvä talviloimi

Mitä materiaalia Wahlstenin Trot Warm ulkoloimi on?

Tässä mustassa 1200D kankaisessa loimessa on vedenpitävä polyesterinen pintakangas.

Loimen sisäpuolella on liukas vuorikangas mikä on sen verran liukkaan tuntuista että ulkoloimi soveltuu hyvin myös talliloimen päällä käytettäväksi. Näin tästä loimesta on iloa lauhalla ja kylmemmällä talvikaudella.

Korkea highneck-kaulaosa sopii usein hevosille mille fullneck-mallit eivät jostain syystä käy. Loimen lapalaskokset ovat isot, lisäksi on tässä mallissa on tottakai ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Liukas sisävuori on myös pesun ja kulutuksen kestävää polyesteria.

Ulkoloimen mitoitus

Mitoitus on himpun reilua ja se onkin istunut hyvin vähän pyöreämmillekin hevosille. Jos yleensä tarvitsisit esim. 150cm koon niin tästä voi valita 145cm.

Aseta loimi kaulalle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnitykset kiinni. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että häntäläppää ennen oleva takasauma on hännän tyvessä tai hieman hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle.

Ulkoloimen pesu

Kun peset loimen niin käytä mieluiten ulkoloimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta. Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se laittaa hyvin ilmastoidussa tilassa

Loimien toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Highneck loimi 150g täytteellä ja 1200D kankaalla on tosi hyvä talvikäytössä sekä tarvittaessa myös välikausiloimena. Highneck -mallia tilataan usein hevosille mille fullneck-mallit eivät syystä tai toisesta istu kaulaan.

Loimen malli on hyvä ja sen mitoitus on hieman reilua. Tästä on tullut kiitosta kun hevonen on vähän “skrodempi”/pyöreämpi rahkenteeltaan.

Tällainen ulkoloimi 1200 D kankaalla on tosi hyvä varsinkin silloin kun tarhaat hevosta muiden kanssa. Vedenpitävä kangas kestää myös hampaita vähän paremmin.

Tilatun loimen voi noutaa kaikista Postin pakettiautomaateista ja Matkahuollon toimipaikoista. Voit myös noutaa tilaamasi loimen myymälästä kun saat ilmoituksen, että tilaus on valmistunut.

Toimitusaika on noin 2-3 päivää.

 

Lisätiedot

koko

, , ,