Satulahuopa yleisneliö steelblue full

49.95

Sininen neliö on kiva!

QHP Eldorado on muotoiltu satulahuopa

Eldorado satulahuopa on keskisinisen sävynä tosi kiva. Malli on istuva ja full-koko käy useimpiin isojen ponien ja hevosten este- ja yleissatuloihin.

Eldorado -malli on siinäkin mielessä kiva satulahuopa käyttää sillä muotoiltuna mallina se pysyy satulaa vasten eikä painu kiinni säkään.

Satulahuovan kangas kuivaa pesun jälkeen nopeasti. Huovassa oleva 300g:n polyurethane-täyte vaimentaa painepisteitä. Pikkuruutuiset tikkaukset tekevät huopaan ryhdikkyyttä. Tämä malli on lyhyillä tarranauhoilla mitkä tulevat kiinni satulan etukaaren kohdalle.

Konepesu kirjopesuaineella 30 asteessa.

1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Sininen yleishuopa Eldorado on QHP-merkin tuttu malli.

Satulahuopa on pinnalta kulutuskestävää polyesteri/puuvilla-sekoitetta ja siinä on tuttu hyvin kosteutta siirtävä vohvelivuoraus.

Keskisininen satulahuopa on saanut tehosteeksi harmaan kanttinauhan ja vaalean hopean sävyisen punoksen.

Eldorado satulahuopa sopii useimpiinyleis- ja estesatuloihin mitkä ovat 16½-17½ istuimella. Nosta huopa hyvin satulaa vasten jotta selkärangalle jää hyvä tila.

Satulahuopa kestää toistuvaa konepesua joten ota vaan heti tämä huopa kovaan arkikäyttöön. Sininen sävy säilyy parempana kun satulahuovan pesee kirjopesuaineella eikä kuivaa sitä auringonvalossa.

Tämä malli on myymälässä ja lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä