Satulahuopa kouluneliö Mattes Eurofit M

89.00

Mattes Eurofit koulusatulahuopa on ryhdikkäästi satulaa vasten pysyvä malli.

Mattes Eurofit koulusatulahuopa on hyvin istuva ja kestävä

Ohut ja napakka satulahuopa asettuu hyvin satulaa vasten eikä vie tilaa leveydestä.Tähän malliin en laittanut lainkaan tarrakiinnitystä eikä sitä usein tarvitsekaan sillä huopa on sen verran tukeva, että pysyy satulaa vasten.

Laadukkaan materiaalin ansiosta huopaa saa pestä ja pitää huoletta. Se ei kutistu mutta ei myöskään löprähdä. Ja värit pysyvät hyvin!

Muotoiltua Eurofit -satulahuopaa voidaan teettää neljänä eri kokona. Tämä M-koko on suosittu esim isoille poneille sekä hevosille millä on lyhyt satulansija. Tätä kokoa valitaan usein esim. hevos 16″ ja 16,5″-satuloihin.

Satulahuovan selkämitta on tässä koossa 56cm ja syvyys satulavyön lenkin kohdalta 53cm.

Ja muistathan, että tästäkin väriyhdistelmästä voidaan muuttaa kankaan värin lisäksi myös kantin, tarranauhojen, koristepunosten ja toptapen väriä.

Mattes koulusatulahuovan toimitusaika on yleensä noin 5-6 viikkoa sillä ne teetetään teidän toiveiden mukaisesti.

Tämä myymälän koulusatulahuopa lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Konepesu 30 asteessa.

1 varastossa

Kuvaus

Mattes Eurofit koulusatulahuopa on tyylikkään näköinen vaaleana hiekan sävyisenä vaihtoehtona. Tässä värimaailma on aika hillitty mutta sinulle voidaan teettää juuri sellainen kuin haluat.Vaihtoehtoja on toki noin 30 muutakin väriä joten Configurator-ohjelmalla voidaan suunnitella se just teille sopiva huopa.

Satulahuovan hinta määräytyy sen mukaan mitä eri tekijöitä siihen haluat. Mutta esimerkiksi tällainen kahdella punoksella oleva on varsin näyttävä ja silti maltillisen hintainen.

Lisätiedot

koko

, , ,