Ratsastushousu lapsille kokogrip Thermo sininen

59.00

Lasten talviratsustushousu Thermo Fun on syksylle ja talvelle tarkoitettu ratsastushousu missä on fleecevuoraus. Normaalivyötäröisessä ratsastushousussa on lycrapunttilahkeet aivan kuten aikuistenkin housuissa. Tässä lasten Thermo Fun Sport -grippihousussa on lisäksi vetoketjutasku edessä.

Ratsastushousun kangassekoite on 93% puuvillaa ja 7% elastania joten se on mukavan tuntuista, hyvin joustavaa ja istuvaa kangasta. Materiaali on paksumpaa kuin kesäversioissa ja kun tässä Thermo-mallissa on vielä se fleecevuoraus niin kyllä näillä tarkenee.

Ja vaikka lapset haluaisivat, että housu on niin tiukka, että se soi päällä niin ottakaa silti se seuraava kokovaihtoehto. Kylmällä säällä on parempi pitää kokoa reilumpaa housua niin tarkenee paremmin.

Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää.

Konepesu 30 asteessa nurinpäin käännettynä, kirjopesuaineella.

Osasto: Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Lasten talviratsastushousu on normaalia kokoa eli tästä otetaan esimerkiksi 140cm jos muutkin vaatteet ovat olleet sitä kokoa. Toki nopeasti kasvavien lasten kohdalla -ja varsinkin talvihousuja ajatellen valitsisin mielummin sen pykälää isomman koon.

Ratsastushousun kangassekoite on 93% puuvillaa ja 7% elastania, joten se on mukavan tuntuista ja istuvaa kangasta. Sivusuunnan joustoa on sen verran kivasti, että housun alle saa laitettua sukkahousut jos tuntuu, että olisi tarvista. Ratsastushousussa oleva fleecevuoraus on kyllä itsessään lämmittävää.

Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää jos koko on loppunut myymälästä.

Lisätiedot

koko

,