Ratsastuspaita Ariat TekTeam 1/2 zip Quail

78.00

Ariat Tek Team ratsastuspaita on ihanan tuntuinen päällä

Ariat Tek Team pitää sinut kuivana ja lämpimänä

Kevyt ratsastuspaita on istuva ja mukavan tuntuinen malli mikä sopii ratsastuksen lisäksi muuhunkin liikuntaan. Harjattu fleecemäinen vuori hengittää hyvin ja pitää ihon kuivana sekä lämpimänä. Hihat ovat pitkät ja niissä on peukalolenkit. Kaulus suojaa mutta ei ahdista kaulaa; korkeus on just hyvä. Suora helma on riittävän pitkä jotta se ulottuu hyvin housujen päälle. Tässä paidassa on kyllä onnistunut malli ja ihana tämä uusin väri!

Ariat paidassa on kierrätysmateriaalia

Ariat -paidan polyesteri/spandex -kangas hyvin hengittävää joten tämä on hyvä paita myös muuhun liikuntaan kuin ratsastukseen. Ja on todella hienoa, että Ariat käyttää paidoissa kierrätysmateriaalia! Tässä Tek Team-paidassa on 96% kierrätettyä polyesteria!

Mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 38-kokoisia yläosia voit ottaa tästä S-koon. Paidan malli on vähän slimmi mutta sitä ei tarvitse säikähtää; kangas kyllä joustaa. Ja hihat ovat tosiaan pitkät niinkuin pitääkin!

Paidan suuntaa-antavat mitat löytyvät kuvana olevasta mittataulukosta

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ariat Tek Team -ratsastuspaita on tekninen, hengittävä ja mukavan tuntuinen päällä.

Tek Team on tietysti superhyvä ratsastaessa mutta sopii toki kaikkeen muuhunkin ulkoiluun.

Tekninen ratsastuspaita on istuva ja äkkiseltään jopa fitti malli mutta sitä ei kannata säikähtää sillä joustavan kankaan ansiosta paita ei ahdista. Senhän on tarkoituskin olla lähellä kehoa. Tähän päälle lisätään sitten tarvittava määrä jotain lämmittävää ja säänmukaista. Ja kyllä mä odotan sitä hetkeä kun maneesissa (ja ulkona!) tarkenee kevennellä vain tämä paita päällä.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

,