Kouluvyö Wintec Cair

145.00

Wintec Cair kouluvyö on miellyttävän tuntuinen ja tukeva malli.

Wintec koulusatulavyö jakaa mahaan kohdistuvaa painetta

Cair-paneloitu satulavyö on painetta tasaava malli. Tämä Wintec koulusatulavyö on osoittautunut hyväksi hevosille jotka eivät pidä satuloinnista esimerkiksi aran mahan tai kupeiden vuoksi. Vaikka koulusatulavyö onkin keskeltä Cair-panelin kohdalta tosi paksu ja leveä, ovat sen sivut kuitenkin ohuemmat ja kainaloiden kohdalta kapeaksi muotoillut.

Cair-kouluvyössä on sisäänrakennettuna napakkaa joustoa jotta vyö on hevoselle mukavan tuntuinen. Se antaa vähän periksi säätövaiheessa ja silloin kun hevosen kupeet laajenevat hengittäessä. Jousto on kuitenkin sen verran napakkaa ettei satulavyö liiku -eikä satula pääse kallistumaan sivulle. Sitä ei myöskään voi kiristää liikaa kuten joitakin vöitä missä joustot ovat kiinni soljissa.

Satulavyö on helppohoitoista synteettistä materiaalia eli sen voi pestä vedellä ja vaikkapa mäntysuovalla. Wintec-kouluvyö ei myöskään reagoi lämpötilavaihteluihin. Vaimentava Cair-paneeli pysyy muuttumattomana vuodesta toiseen.

Aseta vyö niin, että nuolet osoittavat eteenpäin. Vyössä olevat kirjaimet NS ja OS tarkoittavat “nearside” eli se ratsastajan selkäännousun puoli/lähellä oleva puoli ja “other side” eli kauempana oleva puoli.

Mustien 55-75cm mittojen toimitusaika noin 2-3 päivää. Muut mitat; toimitusaika noin 10 vuorokautta.

Ruskea 65 ja 70cm mitat tällä hetkellä kotimaan varastossa ja toimitusaika on noin 2-3 päivää. Muut mitat; toimitusaika noin 10 päivää.

Tämä satulavyö on kyllä jokaisen euron arvoinen!

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Wintec Cair kouluvyö on vakaa hevosta vasten. Tästä ilmapaneloidusta Cair-mallista tulee hyvää palautetta asiakkailta; he ovat huomanneet nopeasti, että satulointi ja satulavyön kiristäminen on muuttunut mukavammaksi ja hevoset ovat rennompia vyötä kiristäessä.

Muotoiltu Wintec satulavyö jakaa hevoseen kohdistuvaa painetta tasaisemmin ja se myös vakauttaa satulaa niin, että sivuttaisliike vähenee.

Kun satulan ja ratsastajan paino hevosen selkää vasten pysyy vakaampana on hevosen helpompi keskittyä siihen mitä siltä pyydetään samalla kun kantaa selkään kohdistuvan painon.

Wintec satulavyö koulumallina on kokonaan synteettistä materiaalia. Vyö pysyy saman tuntuisena kaikissa sääolosuhteissa ja lämpötiloissa.

Koulusatulavyön synteettinen materiaali on helppo pyyhkiä puhtaaksi tai voi sen toki pestä vaikkapa tiskiharjalla ja miedolla pesuaineella. Tosi kuraisilla keleillä olen vienyt hevosen pesariin ja suihkuttanut pahimmat kurat pois siinä vaiheessa kun satula on vielä selässä ja tuo Wintec -vyö kiinni; tämän merkin kanssa voi tehdä niin!

Miten valitsen Wintec Cair koulusatulavyön mitan?

Wintec Cair kouluvyö on hieman paksumpi ja se ei tosiaan jousta samalla tavalla kuin perinteinen joustovyö. Tästä syystä kouluvyöstä yleensä valitaan 5cm pidempi mitta kuin tavallinen ohut vyö on. Jos sinulla on käytössä Mattes-lampaankarvavyö niin tästä Cair-vyöstä menee sama mitta.

Kouluvyön päät saisivat nousta niin ylös etteivät haittaa etujalan liikettä. Vyön päät ulottuvat siten lähelle koulusatulahuovan alareunaa.

Lisätiedot

koko

, , , , , , , ,

Värivaihtoehto

,