Kouluvyö nahkaa ilman joustoja

89.95

Muotoiltu koulusatulavyö on pehmeä ja hyvin topattu.

Muotoiltu nahkainen kouluvyö istuu hyvin

Comfort -kouluvyö on pehmeää nahkaa ja siinä on hyvä muotoilu. Satulavyössä on d-rengas apuohjia varten.

Tämä on hyvä satulavyö oikeastaan kaikille poneille ja hevosille. Malli istuu hyvin rungon ympärille on se sitten kapea silakka tai tynnyrimäinen tyyppi.

Muotoiltu Comfort -malli myös jättää kainaloihin tilaa. Ja tämä mallihan on ilman joustoja joten vyötä ei voi vahingossa kiristää liikaa.

Pehmeä nahka on kulutuskestävää ja pysyy hyvänä kun muistat puhdistaa ja rasvata vyön esimerkiksi Leovet -puhdistusaineilla.

Tässä koulusatulavyössä on todella hyvin pituuksia!

Myymälässä on nyt 65cm mittaa. Muiden toimitusaika on noin 8 päivää

 

 

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Muotoiltu kouluvyö ilman joustoja on yksi uusista vyömalleista.

Ilman joustoja oleva kouluvyö asettuu hyvin mahan ympäri

Minusta tämä on tosi onnistunut malli ja kiva kun tähän on valittu sama pehmeä nahka mikä on tutussa taivutetussa mallissa. Tämä vyö asettuu hienosti hevosen mahaa vasten.

Nuo kapeammat kainalon kohdat ovat fiksut -toki joidenkin hevosten kohdalla on varmasti hyvä venyttää etujalkoja jotta iho on suora vyön alla. Etujalkojen välissä oleva osuus on leveämpi jolloin paine jakautuu isommalle alalle.

Waldhausenin satulavyöt ovat aina hinta/laatu-suhteelta hyviä ja niin on tämäkin uutuus! Tässä kouluvyössä on D-rengas apuohjia varten jos sellaisia käyttää. Ja vyön mallihan on sellainen, että voit kääntää se välillä toisin päin. Näin se kuluu tasaisesti. Vaikka ei se kuluminen kyllä kamalan kovaa ole kun on näin hyvää nahkaa käytössä. Muistat vaan putsata ja rasvata vyön käytön jälkeen niin se kestää vuosia.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , , , , , ,