Estesatula Bates Elevation + deepseat

2,595.00

Estesatula Bates Elevation + deepseat on puolisyvä, tukevan tuntuinen estesatula.

Bates Elevation + estesatula

Bates Elevation DS estesatulassa saat hieman enemmän tukea kuin flatseatissa. Syvemmän istuimen lisäksi satulassa on polvi-ja pohjetuet mitä siirtämällä saat muokattua satulaa niin, että se sopii omalle istunnallesi.

Toki istumisfiilikseen vaikuttaa paljon tämän satulan pehmeä ja hieman grippaava kaksinkertainen plus (Opulece)nahka. Tätä kasvisparkittua nahkaa saa kahtena eri ruskeana sävynä sekä mustana.

Elevation + estesatulassa on muotoiltu jalustinhihnankoukku, jotta jalustinhihna tai sen solki ei voi painaa jalkaan hypätessäsi. Jalustinhihna asettuu hyvin sille muotoiltuun kohtaan satulan siivessä joten hihna on lähes huomaamaton. Samalla kun säädät jalustinhihnojen pituuden, voit myös säätää polvi-ja pohjetukien paikan tai ottaa tuet kokonaan pois.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja eri kohtiin jotta satulan balanssi muuttuu. Nämä toppauspalat eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja sinulle.

Estesatulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista. Satulassa on vakiona musta kaari mikä on ns. normaali leveys. Satulaan löytyy kaksi kapeampaa ja kolme leveämpää vaihtokaarta.

Bates Elevation + Cair estesatula on hyvä malli suora- tai suorahkorunkoiselle hevoselle.

Elevation DS -estesatula painaa noin 6,8 kiloa.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Estesatula Bates Elevation + Cair on hyvä satulamalli suora- tai suorahkorunkoiselle hevoselle. Hyvän muokattavuuden ansiosta satulaa saa muokattua sitä mukaa kun hevosen lihaksisto kehittyy.

Elevation -estesatulan saa myös erikoispehmeällä Luxe-nahalla.

 

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

, ,