Messuhommia Bates -ja Wintec -satuloiden kanssa

Ensimmäinen päivä Tampereen Hevoset -messuilla on tätä kirjoittaessa ohi. Bates -ja Wintec -satuloiden osasto on hyvin messualueelle tulevan oviaukon läheisyydessä, joten kaikki halliin sisälle tulevat tai sieltä pääoven kautta poistuvat kulkevat osaston ohi. Molemmissa halleissa on näytteilleasettajien myynti/esittelyaluetta ja lisäksi esiintymislavoja tai eläinten esittelyä sekä tiloja erilaisille näytöksille. Toki tässä hallissa missä Bates/Wintec -osasto sijaitsee, on enemmän myyntikojuja ja suuri areena ratsastusnäytöksille joten minusta tuntui, että myös asiakkaita olisi ollut enemmän kuin toisella puolella.

Mutta sitten asiaan; olipahan kivaa tavata paljon satuloista kiinnostuneita messuilijoita! Sekä Bates -että Wintec satuloita koeistuttiin innokkaasti ja niiden ominaisuuksista haluttiin tutustua. Satuloiden lisäksi varsinkin Cair -vyöt olivat suosittuja. Bates/Wintec -osastollahan ei messujen aikana myydä mitään vaan ainoastaan esitellään tuotteita. Mutta ainakin minun asiakkaista moni tiesi Suitsisopin verkkokaupan ja tykkäsi kovasti siitä, että viikonlopun ajan verkkokaupasta saa -20% alennuksen esimerkiksi juuri noista satulavöistä.

Bates -ja Wintec -satuloissa on messutarjous millä satulasta saa -15% alennusta kun sovituksen sopii huhti- tai toukokuulle. Aika hyvä etu ja minusta ainakin ensimmäinen sovitus (ja muokkaus) kannattaa tehdä yhdessä meidän satulan myyjien kanssa. Pienet muutostyöt voi jatkossa tehdä itsekin kunhan perusasiat on ensin katsottu yhdessä.

Bates Advanta on satula minkä avulla tunnet lentäväsi esteiden yli

Selkeä suosikki osastolla koeistutuista satuloista oli ainakin ensimmäisenä päivänä Batesin uusin satulamalli Advanta. Sehän on kenttäratsastussatula mutta satulaa myydään myös puhtaasti estesatulaksi -ja on sitä mennyt myös harrastajille jotka tykkäävät käyttää sitä maastoilusatulana. Ja hei, miksipä ei! Jokainen miettii satulatarpeen oman hevosen mukaan ja omiin intresseihin sopivaksi.

Yllättävän usein asiakkailta tuli kommenttia että he haluavat ennemmin satulan mikä kestää nuorella, kropastaan muuttuvalla hevosella pitkään ja juuri näihin ajatuksiin liittyen moni kertoi valinneensa Batesin tai Wintecin satulan sen muokkausominaisuuksien vuoksi -että se satula kestää ne hevosessa tapahtuvat muutokset ja muuttuu niiden mukana. Ja ihan yhtä moni kommentoi, että tällä tavalla heillä säästyy rahaa kun satulaa ei enää tarvitse vaihtaa joka toinen kuukausi. Ja fiksuja ajatuksia nämä ovat, se on myönnettävä!

Toinen mistä tuli paljon hyvää kommenttia oli jo aiemminkin mainittu Cair-satulavyö. Sitä kehuttiin estoitta miten hevosten satuloinnissa ja vyön kiristämisessä oli ollut selkeä parannus aiempaan sillä Cair-vöiden kanssa hevoset olivat tyytyväisempiä ja epämiellyttävästä olosta kertovat näykkimiset ja potkimiset olivat selkeästi vähentyneet tai poistuneet.

Varsin kiva messupäivä. Asiakkaita on aina kivaa nähdä ja on kiva kuulla heidän käyttökokemuksia näistä satuloita. Ja toki on kivaa ohjeistaa asiakkaita silloin kun he haluavat oppia lisää satuloista.


JAA TÄMÄ KIRJOITUS
  , , , ,