Hevoset -messuilla Wintec – ja Bates -satuloiden kanssa part.2

Sunnuntai koitti ja messuporukka kokoontui asemiin esittelemään satuloita. Päivä oli yhtä reipas kuin lauantaikin -joitakin kommennteja kuului, että sunnuntai tuntui väljemmälle ja hiljaisemmalle mutta ei sitä meidän osastolla huomannut.

Messuilijat olivat kiinnostuneita Wintecin ja Batesin satuloista siinä määrin, että kaikki koeistuivat satuloita ja myös toivoivat yhteydenottoa satulansovitusten sopimiseksi. Mehän emme myyneet mitään tuotteita messuilla vaan ainoastaan esittelimme satuloita ja niihin liittyviä ”varaosia”. Osastolla kävijöillä oli mahdollisuus jättää yhteystietonsa jos he toivoivat yhteydenottoa. Ja kyllä niitä lappuja kertyi sen verran hyvä määrä, että satulansovituksia on luvassa itsekullekin Bates/Wintec -myyjälle!

Molempina päivinä kiinnitin huomiota siihen miten moni jututetuista messuvieraista kertoi omistavansa nuoren hevosen. He olivat aiheesta huolissaan kuinka kauan hevonen mahtaa kasvaa ja kehittyä ja kuinka monta satulaa heidän mahdollisesti pitäisi ostaa ennenkuin hevonen on täysin kasvanut ja kehittynyt. Ja ihan aiheellinen huoli, eipä silti. Tähän liittyen tuli myös paljon kiitosta Wintec ja Bates -satuloiden muokkausmahdollisuudesta kun hevosen muuttuessa satulaa voi muokata saman suuntaisesti.

Yksi ominaisuus oli yllättävää kyllä monille uusi asia vaikka se ei olekaan meille myyjille enää niitä uusimpia asioita.

Bates Advanta -satulassa on siirrettävä jalustinhihnan koukku

Bates -ja Wintec satuloista hyvin monessa mallissa on nykyään siirrettävä jalustinhihnan koukut. Tämä oli monelle messukävijälle uusi asia. Ja se mikä aiheutti paljon innostusta oli siirrettävän koukun vaikutus istunta-asentoon ja pohkeen paikkaan. Pieni, reilun senttimetrin siirto kertautuu moninkertaisena pohkeen kohdalla. Ja jos muutoksen huomasi satulapukissa istuessa, mitä se saakaan aikaan ratsastajalla tunnin ratsastuksen aikana? Ja sitä kautta loppuelämän ratsastuksien aikana. Ei riitä, että hevosta hoidetaan -täytyy hoitaa myös omaa kehoa, eikö?

Sunnuntaina moni tykästyi Wintec 500 Cair Duett -satulaan mikä näkyy kuvassa satulapukin päällä. Bates -satuloista ehdoton ykkönen oli Advanta mikä soveltuu niin kenttäsatulaksi kuin pelkäksi estesatulaksikin.

Varsin kiva viikonloppu mikä huipentuu tietysti siihen, että pääsen minun alueen asiakkaiden kanssa sovittamaan satuloita!