Ostamisen sietämätön helppous -vai vaikeus?

On taas se aika vuodesta kun tehdään viimeisiä ennakkoja seuraavalle syksy/talvi-kaudelle. Ja itseasiassa joitakin kesään liittyviäkin juttuja ostetaan vielä tässä vaiheessa kevättä.

Ja tiedättekö, se on aina hirmu jännää kun pääsee katsomaan mitä uutta on tarjolla? Millaisia värejä ja materiaaleja vaatteissa on tulossa? Miltä ne tuntuvat?

Nuo kuvassa näkyvät housut ja saappaat olivat heti ns. ”varma nakki” Molemmat tuntuvat hyvältä, niissä on laadukkaan tuntuiset materiaalit, ne näyttävät hyviltä ja niissä on järkevä hinta. Monesti tulee tilanteita jolloin jokin tuote on ihan sikakivan (silloin on todella hyvän näköinen juttu kun on ”sikakiva” 😉 )näköinen ja tuntuu mielettömän hyvältä päällä MUTTA se hinta -jos se on aika korkea (toki laatu maksaa) niin eihän siitä hankinnasta sitten mitään tule. Juuri jokin aika sitten edustajalla oli mielettömän hienoja takkeja missä oli todella hyvät materiaali ja ajaton tyyli. Oli kivoja, oli todella! Mutta tuumasin vaan merkin edustajalle, että kiitos kun näytit mutta ei kiitos; ei meillä mene lähemmäksi 500,- euroa maksavia takkeja. Olkoonkin, että laatu kestää vaikka mitä mutta jonkunhan ne takit täytyy meiltä ensiksi ostaa.

Ja toinen ääripää oli sitten jokunen viikko takaperin. Olin jo katsonut vierailulle tulevan edustajan tuotteita netistä ja tiesin odottaa eräitä vapaa-ajan saappaita sekä matalia kenkiä. Molemmissa oli minun mielestä hyvä idea, että kenkiä voisi käyttää kaupungilla ja tallilla. Ne näyttivät hyvältä ja hinta oli myös järkevä…eli joku juttuhan tässä oli pakko olla ettei olisi liian helppoa…no ne saappaat eivät menneet jalkaan. Ollenkaan. Tuumasin, että olen jonkin parin eläessäni kiskonut jalkaan ja nyt on todettava, että sovitus loppui sitten tähän. Jalka ei vaan taipunut sinne sisälle joten eipä siinä tarvinnut tunnustella miltä saapas mahtaa tuntua. Ja samaa rataa jatkettiin matalan kengän kanssa…niissä oli aivan sileä ja kannaton pohja. Ei tarvinnut miettiä sen enempää! Tässä se huomataan miten erilaisia asioita eri maihin voi myydä -Saksassa siitä kengästä oli kuulema oltu aivan innoissaan mikä on myyjälle hieno asia. Mutta meidän talvessa ja kevättalvessa niillä ei olisi mitään mahdollisuutta liikkua -ja siinä vaiheessa kun tallilla on maa sula ei enää tarvita karvavuorisia kenkiä.

Voitte arvata, että harmitti! Mutta tällaista tämä touhu on.

Mitä noihin kuvan tuotteisiin tulee niin housut ovat jo myynnissä. Voi taivas, että ne voivat tuntua hyvältä päällä! Ihan mielettömän joustava kangas ja pitävä paikkamateriaali! Jos jostakin kankaasta voi sanoa, että se on sukkahousumaisen joustavaa niin tästä niin voi todeta.

Kun seuraavan kerran sovitatte ratsastushousuja tai saappaita niin ajatelkaapa, että ennen sitä myynnissä olevaa mallia on kokeiltu mahdollisesti useitakin samankaltaisia tuotteita mitkä eivät vaan ole olleet niin hyviä, että niitä olisi valittu myyntiin!

Instassa on muuten jo viitteitä uudesta merkistä mikä tulee myyntiin pikkuhiljaa tämän kevään aikana.