Yleissatula Bates AP

1,690.00

Bates yleissatula

on yksi suosituimpia malleja millä voi hypätä, maastoilla ja ratsastaa koulua. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi nuorelle, selästään kehittyvälle hevoselle ensisatulaksi.

Satulassa on kestävä ja joustava Elastiflex-runko. Satulan sisällä on Cair-panelit vaimentamassa selkään kohdistuvaa painetta. Vastinhihnat voi kiinnittää neljään eri kohtaan joten istuvuutta muokataan mm. siten. Ja satulan istuvuutta muokataan myös kaarta vaihtamalla ja toppauspaloja lisäämällä/poistamalla.

Hevosta vasten olevat panelit ovat pehmeät ja ne muotoutuvat paineesta.

Tämä 2020 lanseerattu HART -malli on entistäkin pehmeämmän ja tukevamman tuntuinen istua. Satulan hevosta vasten olevat panelit ovat myös pehmeät.

Satulassa on mukana yhdet polvituet ja niitä voit toki hankkia erikokoisia oman mieltymyksen mukaan.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Yleissatula Batesilta on tosi kiva kun haluat maastoilla, hypätä ja mennä perus sileän ratsastusta.

Yleissatula on todella hyvä esimerkiksi ensimmäiseksi satulaksi ratsu-uransa alussa olevalle hevoselle ja tietty mille vaan hevoselle minkä runko tulee muuttumaan. Tätä satulaahan pystyy muokkaamaan sitä mukaa kun hevosen lihaksisto kehittyy.

Satulassa tulee mukana polvituet ja siihen voi halutessa hankkia isommat tuet jotta pysyy isoimmissakin loikissa kyydissä. Tämä on kyllä kivan tukevan tuntuinen satula esimerkiksi maastoiluun ja nuoren hepan sisäänratsastukseen.

Tarkasta satuloiden saatavuus ennen tilaamista.

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

,