Ulkoloimi 150g 600D W XL

145.50

W XL ulkoloimi on tilavaa mitoitusta

Millaisille hevosille W XL on tarkoitettu?

Tässä ruskeassa 600D kankaisessa loimessa on selkeästi tilavampi mitoitus. Kaulanympärys ja mahanympärys ovat +10cm reilumpia kuin normaaleissa W -loimissa.

Malli on ollut aika tykätty pyöreillä hevosille millä on paksumpi kaula ja leveämpi/paksumpi rinnanympärys. Muotoiltu helmaosa on fiksu; jaloilla on hyvin tilaa ja helma ulottuu paremmin suojaamaan mahaa.

Loimessa on 600D vahvuinen vedenpitävä polyesterinen pintakangas.

Loimen sisäpuolella on liukas vuorikangas mikä on sen verran liukkaan tuntuista että ulkoloimi soveltuu hyvin myös talliloimen päällä käytettäväksi. Näin tästä loimesta on iloa lauhalla ja kylmemmällä talvikaudella.

Tässä mallissa on tottakai ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Liukas sisävuori on myös pesun ja kulutuksen kestävää polyesteria.

Aseta loimi kaulalle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnitykset kiinni. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että häntäläppää ennen oleva takasauma on hännän tyvessä tai hieman hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle.

Ulkoloimen pesu

Kun peset loimen niin käytä mieluiten ulkoloimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta. Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se laittaa hyvin ilmastoidussa tilassa

Loimien toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

XL-loimi 150g täytteellä ja 600D kankaalla on tosi hyvä talvikäytössä. Fullneck -malli on hieman reilua ja tästä on tullut kiitosta kun hevonen on vähän “skrodempi”/pyöreämpi rahkenteeltaan.

Tilatun loimen voi noutaa kaikista Postin pakettiautomaateista ja Matkahuollon toimipaikoista. Voit myös noutaa tilaamasi loimen myymälästä kun saat ilmoituksen, että tilaus on valmistunut.

Toimitusaika on noin 2-3 päivää.

 

Lisätiedot

koko

, , , ,