Ale!

Sadeloimi shettis 70cm

29.95

Sininen sadeloimi shettis -kokoina on malliston kestosuosikki.

Shettis sadeloimen materiaalit

Tässä 600D -loimessa on liukas polyester/puuvilla-sekoite vuorikangas. Polyesteria oleva ripstop -pintakangas on vedenpitävää.

Sadeloimessa on säädettävä kiinnitys edessä. Lapalaskokset ovat isot, lisäksi on tottakai ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Sopiiko sadeloimen mitoitus shettikselle?

Mitoitus on normaalia eli voit valita sadeloimesta saman koon mitä loimet yleensä ovat. Tai jos haluat, että alle mahtuu tarvittaessa toinen loimi, kannattaa valita kokoa isompi vaihtoehto.

Aseta loimi kaulalle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnityksen kiinni. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että takasauma ennen häntäläppää on hännän tyvessä tai himpun hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle.

 

Sadeloimen pesu

Selvää on, että loimi likaantuu kun poni pääsee piehtaroimaan ja riekkumaan. Malli on tehty niin, että se pysyy päällä reippaammissakin loikissa ja loimen materiaalit kestävät toistuvaa konepesua.

Kun peset loimen niin käytä mieluiten loimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta.

Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät sadeloimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se tehdä hyvin ilmastoidussa tilassa.

Myymälän 70cm kokoinen loimi lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Sadeloimi shettis -kokoina on klassinen sininen ja sehän on aikaa kestävä väri.

Sadeloimi shettis mallina ja kokona on kyllä arjen pelastajia

Tämä sadeloimi on hyvä syksystä kevääseen sellaisilla poneilla mitä ei klipata. Jos et halua hankkia toppaloimea voi tämän loimen alle lisätä jotain lämmittävää ja poni ulkoilee loistavasti. Useinhan shettiksilla on melkoisen hyvin eristävä karvapeite.

Mallista ja materiaalista on tullut kiitosta. Malli ja mitoitus on just sopivaa; ei liian iso roikku mutta ei myöskään mikä minimitotteinen eli tästä valitaan se sama koko mikä yleensä käy ponille. Ehkä ajattelisin niin, että esim. 85cm selkämittaiselle valitaan 90cm.

600D pintakangas on kestänyt hyvin kovemmassakin myräkässä ja mikä parasta, loimi kuivaa nopsasti.

 

 

Lisätiedot

koko