Romaani memoryfoam säkätilalla LeMieux

119.50

Romaani memoryfoam säkätilalla LeMieux

119.50

Memoryfoam romaani säkätilalla on erinomainen vaihtoehto korkeasäkäiselle hevoselle.

Memoryfoam romaani säkätilalla on LeMieux

merkin uutuustuote. Tämä romaani asettuu hevosen ja satulan väliin niin nahkeasti että pysyy ilman remmejä. Memoryfoam muotoutuu lämmetessään ja romaania voi käyttää kaikkien satulahuopien kanssa.

Tämä romaanimalli on suunniteltu käymään korkeasäkäisille hevosille. Se sopii kaikkiin satulamalleihin ja useimpiin 16½-17½ kokoisiin satuloihin.  Estehevosille voisi ajatella lisäksi LeMieuxin wither relief-satulahuopaa lisäämään vaimennusta hypätessä.

Memoryfoam -romaani pestään koneessa 30 asteessa. Kostea romaani muotoillaan ja kuivataan hyvin ilmastoidussa paikassa. Ei rumpukuivausta.

Myymälän kappale lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Jos romaani on tilapäisesti myymälästä loppu, se täydentyy yleensä noin 3 päivässä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Memoryfoam romaani säkätilalla on ohut ja hyvin satulan alle muotoutuva. Romaani on muotoiltu niin, että se parantaa korkeasäkäisen hevosen säkätilaa satulaa vasten. Romaanissa keskellä kulkeva hiilikuituinen materiaali jättää säkään tilaa sillä se on hyvin joustavaa ja kestävää. Tämä materiaali on lisäksi hyvin hengittävää.

On tilanteita jolloin satula ei hetkellisesti sovi ja satulan vaihtaminen ei ole mahdollista. Tällainen memoryfoam romaani on siinäkin mielessä hyvä, että se vaimentaa hevoseen kohdistuvia painepisteitä ja vähentää siten lihasten arkuutta.

LeMieuxin romaanissa on memoryfoam-panelit asettuvat hyvin satulan paneleita vasten. Lämmetessä romaani muotoutuu niin, että se vakautuu hevosta ja satulaa vasten hyvin nahkeasti.

Full-koko menee useimpiin hevosten satuloihin sillä sen sivumitta on 58cm. Korkeus etuosassa sään kohdalta alas on 32cm.

Konepesu hienopesuohjelmalla ja kuivatus hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos nopeutat kuivamista föönaamalla niin tee se miedolla lämmöllä samoin mahdollinen silittäminen hyvin miedolla lämpötilalla.

Lisätiedot

koko