Romaani memoryfoam säkätilalla LeMieux

119.50

Memoryfoam romaani säkätilalla on erinomainen vaihtoehto korkeasäkäiselle hevoselle.

Memoryfoam romaani säkätilalla on LeMieux

merkin uutuustuote. Tämä romaani asettuu hevosen ja satulan väliin niin nahkeasti että pysyy ilman remmejä. Memoryfoam muotoutuu lämmetessään ja romaania voi käyttää kaikkien satulahuopien kanssa.

Tämä romaanimalli on suunniteltu käymään korkeasäkäisille hevosille. Se sopii kaikkiin satulamalleihin ja useimpiin 16½-17½ kokoisiin satuloihin. Estehevosille voisi ajatella lisäksi LeMieuxin wither relief-satulahuopaa lisäämään vaimennusta hypätessä.

Memoryfoam -romaani pestään koneessa 30 asteessa. Kostea romaani muotoillaan ja kuivataan hyvin ilmastoidussa paikassa. Ei rumpukuivausta.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

LeMieux romaani säkätilalla on muhkea ja hyvin satulan alle muotoutuva. Memoryfoam -romaani on muotoiltu niin, että se parantaa säkätilaa satulaa vasten. Romaanissa keskellä kulkeva hiilikuituinen materiaali jättää säkään tilaa sillä se on hyvin joustavaa ja kestävää. Tämä materiaali on lisäksi hyvin hengittävää. Muhkea memoryfoam muotoutuu paineen alla selän mukaiseksi. Romaani on malliltaan sellainen, että vähentää painetta mikä muuten kohdistuu sään molemmille puolille lavan yläosan tuntumaan.

On tilanteita jolloin satula ei hetkellisesti sovi ja satulan vaihtaminen ei ole mahdollista. Tällainen memoryfoam romaani on siinäkin mielessä hyvä, että se vaimentaa hevoseen kohdistuvia painepisteitä ja vähentää siten lihasten arkuutta. Tilanteessa päästään silloin paremmin eteenpäin kun hevosen lihakset pysyvät rennompina.

LeMieuxin romaanissa on memoryfoam-panelit asettuvat hyvin satulan paneleita vasten. Lämmetessä romaani muotoutuu niin, että se vakautuu hevosta ja satulaa vasten hyvin nahkeasti. Ei kannata säikähtää romaanin paksuutta sillä se painuu satulan alla kun ratsastat hetken.

Full-koko menee useimpiin hevosten satuloihin sillä sen sivumitta on 58cm. Korkeus etuosassa sään kohdalta alas on 32cm.

Toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

 

Lisätiedot

koko

Värivaihtoehto

,