Ratsastusleggins kokogrippi ELT Hanna High

89.95

ELT ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on nimeltään Hanna High.

ELT Hanna High ratsastusleggins on kompressiokangasta

Jos nämä eivät ole mukavat ja helpot päällä niin sitten en enää tiedä mitkä ovat! Leggins istuu kuin sukkahousu ja on vähän niinkuin muotoja muokkaavaa sillä housu on kompressiokangasta.

Kankaasta huolimatta Hanna High helposti päälle sujautettava malli. Tässä legginssissä on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa joten pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Kompressiokangas on mukavan tuntuista, pehmeää polyesteri/elastan -sekoitetta (78%polyesteria ja 22% elastania). Kauden väri Orient Blue on kiva.

Millaista mitoitusta ratsastuslegginssit ovat?

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia ja malli on hieman slimmi. Minä käytän yleensä kokoa 38 ja minun leveään lantioon 40-koko on parempi.

Vyötärön ja lantion mittoja on kuvana olevassa kokotaulukossa.

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään nurinpäin käännettynä hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

 

 

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ratsastusleggins korkealla vyötäröllä on aivan ihana päällä!

Uusi ELT Hanna on istuva malli mikä ensiksi näyttää aika slimmille ja tuntuukin siltä mutta superjoustava kangas pelastaa paljon! Nämä sujahtaa päälle yhtä helposti kuin sukkahousut! Tässä housussa on mukavan tuntuinen, kompressiomainen kangassekoite. Kangas siis joustaa mutta on selkeästi napakamman tuntuista kuin Ella-mallissa.

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät “jämähdä” satulaan.Tämä silikonigrippi on saanut paljon kiitosta mun asiakkaissa.

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Ja tämäkin malli istuu tosi hyvin!

 

Lisätiedot

koko