Minichapsit ruskeaa nahkaa Equipage Burnley

77.50

Equipagen minichapsit ovat hyvin istuvat ja mukavan tuntuiset.

Equipage Burnley minichapsit ovat kestävää ruskeaa nahkaa

Tässä mallissa on resori vetoketjun vieressä joten minichapsi muotoutuu hyvin jalan ympärille. Tämä Equipagen minichapsi oli ensimmäistä kertaa mallistossa jo vuosikausia sitten ja on tosikiva, että nyt sitä taas saa.

Tässä on kyllä hyvä malli ja mitoitus. Burnley -minichapsi istuu helposti useamman mallisen ratsastajan jalkaan sillä siinä vetoketju kiertää alhaalta ulkoreunasta taakse polvitaipeeseen. Vetoketju pysyy hyvin kiinni sillä sen vedin pujoitetaan omasta lenkistä ennen nepparin kiinnitystä.

Mitoitus on tosi onnistunut.

Esim. Ns. normaalissa M-koossa pohkeenympärys on noin 35-36. Korkeus takaa on 40cm. L-koko sopii minulle 37-38 ympärysmitalla olevaa pohkeeseen.

Tätä chapsia on saatavana myös korkeampaa ja matalampaa versiota. Näet mitat mittataulukosta.

Ruskeat minichapsit toimitetaan nyt noin 8-9 päivän toimitusajalla

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Tämä Equipagen minichapsimalli on tuttu jo vuosien ajalta ja mitäpä sitä hyvää mallia vaihtamaan.

Equipagen ruskea minichapsi on pehmeää nahkaa

Equipage Burnley minichapsit ovat kulutuskestävää nahkaa. Aniliininahka kestää kulutusta kun muistat putsata sitä hoitavalla saippualla ja käytät välillä myös nahkarasvaa.

Malli on hyvin istuva ja on tosi kiva, että kokovaihtoehtoja on saatavana useita. Kaikki mitat löytyvät kuvana olevasta mittataulukosta. Kokoja tilataan myymälään viikoittain täydennyskuormassa joten saat puuttuvan koon nopeasti kun otat vaan yhteyttä.

Lisätiedot

koko

, , , , , , , ,