Ratsastussaapas QHP Tamar musta

179.50

QHP Tamar ratsastussaapas on tosi hyvä malli esimerkiksi ensimmäiseksi saappaaksi.

Tämä vetoketjumalli sopii hyvin ratsastajalle joka haluaa hypätä ja mennä koulua. Saapas on sen verran pehmeää nahkaa, että sillä voi hypätä mutta hyvin istuvana mallina tulee sen verran tukeva fiilis, että tämä on kiva koulupuolellakin.

Tamar -ratsastussaapas on ”helpon” tuntuinen malli jalassa. Tuo kiertävä vetoketju ja takana olevat resorit ovat tosi hyvä juttu!

QHP Tamar – ratsastussaappaan mitoitus

Saappaassa on hieman reilu mitoitus ja tilava lesti vaikka se näyttääkin sirolle ja kapealle.

Esimerkiksi koossa 38 on pohjallisen pituus 25cm. 38-koossa pohkeenympärys on 35,5cm ja jouston ansiosta se menee myös 36 ja 37cm pohkeeseen. Tässä koossa takamitta on 46cm eli sekin on ns. normaalikorkeus. Minä olen 163cm pitkä ja minun jalkoihin tämä on hyvä korkeus.

39-koossa pohjallisen pituus on 26cm ja tämä koko on minun 39 -kokoiseen jalkaan todella hyvä. Pohkeenympärys on tässäkin koossa 35,5cm ja oli tosiaan mielenkiintoista huomata, että se meni myös minun 37cm pohkeeseen. Korkeus on 47cm ja se on ihan ok minulle kun laitan saappaaseen kantakiilan.

40-koossa on leveys 36,5 ja varren korkeus 47cm. Testaa oma varrenkorkeus esimerkiksi niin, että laitat jodhpurit tai muut (noin 2cm:n) kannalliset kengät jalkaan ja mittaat korkeuden lattiasta jalan sisäsyrjää pitkin siihen kohtaan mihin varsi sinun mielestä voi ulottua ettei se tunnu liian korkealle. Minulla jalan sisäsyrjän korkeus on noin 44cm ja 46cm korkeus menee varsinkin kiilan kanssa.

Tämä Tamar -saapas on tosi hyvä uutuus QHP:lta!

Myymälässä pidetään yleensä 37, 38-,39- ja 40-kokoja ja ne täydentyvät viikoittain. Toimitusaika on siten 1-7 arkipäivää riippuen siitä saadaanko saappaat heti myymälästä matkaan vai odotetaanko täydennystä.

Varastosta on loppu koot 41 ja 42

Poista

Kuvaus

QHP ratsastussaapas Tamar on hyvä yleissaapas kun haluat hypätä ja mennä koulua. Tämä uusi ratsastussaapasmalli on tosi hyvin istuva!

Nahka on pehmeää ja vetoketju kiertää niin, että mallista on saatu tehtyä todella jalanmukainen.

Lesti on tilava ja silti kapean näköinen. Saappaalla on kiva kävellä ja se on aika paljon se kun on kyseessä uusi saapas mitä ei ole ratsastettu muotoon.

Takana varressa oleva resori joustaa ja helpottaa vetoketjun kiinnivetämistä.

QHP ratsastussaapas on tosi kiva malli kun etsit edullista perussaapasta. Tästä mallista on aikuisten koot normaalina ja widena varsileveytenä.

Musta ratsastussaapas on vaihtelevasti myymälässä -se täydentyy viikoittain joten toimitusaika on yleensä noin 2-7 arkipäivää.

 

 

Lisätiedot

koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ratsastussaapas QHP Tamar musta”