Ratsastussaapas QHP Tamar musta

179.50

QHP Tamar ratsastussaapas on tosi hyvä malli esimerkiksi ensimmäiseksi saappaaksi.

QHP Tamar on hyvä yleismallin ratsastussaapas

Tämä vetoketjumalli sopii hyvin ratsastajalle joka haluaa hypätä ja mennä koulua. Saapas on sen verran pehmeää nahkaa, että sillä voi hypätä mutta hyvin istuvana mallina tulee sen verran tukeva fiilis, että tämä on kiva koulupuolellakin.

Tamar -ratsastussaapas on “helpon” tuntuinen malli jalassa. Tuo kiertävä vetoketju ja takana olevat resorit ovat tosi hyvä juttu!

QHP Tamar – ratsastussaappaan mitoitus

Saappaassa on hieman reilu mitoitus ja tilava lesti vaikka se näyttääkin sirolle ja kapealle.

Esimerkiksi koossa 38 on pohjallisen pituus 25cm. 38-koossa pohkeenympärys on 35,5cm ja jouston ansiosta se menee myös 36 ja ja jopa 37cm pohkeeseen. Tässä koossa takamitta on 46cm eli sekin on ns. normaalikorkeus. Minä olen 163cm pitkä ja minun jalkoihin tämä on hyvä korkeus.

39-koossa pohjallisen pituus on 26cm ja tämä koko on minun 39 -kokoiseen jalkaan todella hyvä. Pohkeenympärys on tässäkin koossa 35,5cm ja oli tosiaan mielenkiintoista huomata, että se meni myös minun 37cm pohkeeseen. Korkeus on 47cm ja se on ihan ok minulle kun laitan saappaaseen kantakiilan.

40-koossa on leveys 36,5 ja varren korkeus 47cm. Testaa oma varrenkorkeus esimerkiksi niin, että laitat jodhpurit tai muut (noin 2cm:n) kannalliset kengät jalkaan ja mittaat korkeuden lattiasta jalan sisäsyrjää pitkin siihen kohtaan mihin varsi sinun mielestä voi ulottua ettei se tunnu liian korkealle. Minulla jalan sisäsyrjän korkeus on noin 44cm ja 46cm korkeus menee varsinkin kantakiilan kanssa.

Tämä Tamar -saapas on tosi kiva vaihtoehto kun tarvitset edullisen yleissaappaan esimerkiksi ratsastuskoulun tunneille.

Myymälässä on nyt heti kokoa 39. Muiden kokojen toimitusaika on noin 7-8 päivää

Varastosta on kokoja välille 36-42, ota yhteyttä (050 3668693) jos haluat tilata varastokoon.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

QHP ratsastussaapas Tamar on hyvä yleissaapas kun haluat hypätä ja mennä koulua. Tämä uusi ratsastussaapasmalli on tosi hyvin istuva!

Nahka on pehmeää ja vetoketju kiertää niin, että mallista on saatu tehtyä todella jalanmukainen.

Lesti on tilava ja silti kapean näköinen. Saappaalla on kiva kävellä ja se on aika paljon se kun on kyseessä uusi saapas mitä ei ole ratsastettu muotoon.

Takana varressa oleva resori joustaa ja helpottaa vetoketjun kiinnivetämistä.

QHP ratsastussaapas on tosi kiva malli kun etsit edullista perussaapasta. Tästä mallista on aikuisten koot normaalina ja widena varsileveytenä.

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ratsastussaapas QHP Tamar musta”